-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

2 GM ALINACAK...Bluemt2...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan everest06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 83
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

*Isım:Ahmetcan

*Onlıne Suresi:9 Saat

*Tecrube kaydettıgınız swler:Atlantik Mt2 Global Mt2 Atesh Mt2

*Iletısım adresı:ahmetca_8@hotmail.com

Ek:Sıkılmadan Reklam Yaparım

CV im

Adım : Fatih

Online süresi : günlük en düsük 8-10 saat

Özelikler :

1 - navicat putty filezilla gm atack server hepsini bilirim

2 - Skill p npc ekleme isinlanma npc ekleme levinin yüzügü (isinlanma yüzügüdür) ekleme bilirim. (not: isinlanma yüzügü bugsuz ekliyorum)

3 - Her türlü item fiyati ayarlama npclere item ekleme bilgim vardır.

4 - Bos bir npc mi yapmak istiyosunuz tüm npcleriniz dolu ve item koyamıyo musunuz iste aradiginiz kisi benim size bos bir npc acip icine istediginiz itemi istediginiz fiyata atarim..

5 - Üst dropları acarım ( oto para toplama , fazladan depo gibi)

6 - Demirci editlerim ( + basarken yakmayan item istemeyen ve para istemeyen veya +6 ya kadar yakmayan item ve para istemeyen +6 dan sonra yakan. veya normal demirci para isteyen item isteyen yakan)

7 - Sw Nize oyuncu cekmek icin elimden gelen reklamı tanıtımı saglarım.

8 - putty den reboot atma sw kapama sw acma navicattan gm lik ekleme gm lik silme atack serverdan adam banlama edit yapma ws bilgim vardir.

9 - web site hakkındada bilgim var sitenizde istediginiz degisikligi yapabilirim.

10 - Güvenilir biri oldugumdan süpheniz olmasın. bugüne kadar hep kendi serverimi acip kapadim ilk GM lige bakloomt2 adinda bi sw ile basladım ondan sonra dropmt2 adında bi sw actm sonra hermosamt2 sonra jesusmt2 sonra lucifermt2 falan diye gitti yaklasik 6-7 tane vps sw acip kapadım. en sonundada bilisim isine girdim luciferbilisim adında bi site actip yaklasik 6 ay bilisimde hizmet sagladım bi süre sonra bir firma tarafından dolandırılınca bilisimi kapatmak zorunda kaldim o yüzden simdi GM likle ugrasmak istiyorum..

11 - Aradıgınız GM benim kendimden oldukca iddali ve eminim iletisim icin bilgilerimi vereyim sormak istediginiz seyler olursa msn üzerinden sorabilirsiniz..

12 - Ox editlerim ox sorularını türkce yaparım istediginiz ox sorusunu ekleyip istediginiz OX sorusunu cikartirim..

iletisim msn adresim: oguzhanserbetci@hotmail.com

iletisim tel numaram : 0-530 463 97 29

*Isım:Muratcan

*Onlıne Suresi:Hafta içi 6-7 saat Hafto sonu 10-11 saat

*Tecrube kaydettıgınız swler:Say say bitmez

*Iletısım adresı:rapcii17@byapciimt2.com
:ka19:

PWP HAKKINDA YAPILICAK HERŞEYİ BİLİRİM.OX TAN TUT LWL GÖREVLERİNE.
LWLW GÖREVLERİNDEN TUT NPC EDİTLEMEYE.
ORDAN TUT.YENİ MAP AÇMAYA :)
NAVİCAT,PUTTY,VİRTUAL PC,HERŞEY AMA HERŞEYİ BİLİYORUM.
İLETİŞİME GEÇMENİZ YETER :)
rapcii17@byrapciimt2.com

DAHA ÖNCE 2 SENE KENDİ PWP Mİ YÜRÜTTÜM :)

*Isım: Yiğit

*Onlıne Suresi: 9-11 saat

*Tecrube kaydettıgınız swler: Wolfmt2 Trkmt2 (hamachi) Dürüstmt2(hamachi) Feelymt2(hamachi) Clsmt2 tykemt2 pusulamt2 Jutenyammt2 Endlosmt2 Endlessheromt2 MT2TÜRK tkmt2 SEMBOLMT2 SABOTAJMT2 MEKAN2 KSRBKMAMT2(HAMACHİ) AXMT2 ATAMT2(YAKINDA TKRR AÇILIO) AMEDMT2 ACTİONMT2 FİRE2 MYMT2 AFYONMT2 BİTLİSMT2 METİN2MEB efsanemt2 empiremt2 westmt2 riometin2 restmt2 alansonpvp

*Iletısım adresı: yigit99carlosfener@hotmail.com

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri