- Konular
- 5
- Reaksiyon Skoru
- 19
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 52
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
arkadaslar uzun zamandır bu sıteye gırmıyordum ve gordum kı herkezde bir bot eksıklıgı var ve sızler ıcın sınırsız ve bedava olan bır kutu ve npc kesme botunu tanıtmak ısterım dbot bu bot tam bır kutu toplama manyagı gunde 40bınden fazla kasıyorum ben bu bot ıle fazla uzatmayayım buyrun lınk ve tesekkuru unutmayın
link:
//Edit Virüs Bulundu.
buyrun virustotal:
buda caliştigina dair video dur arkadaşlar izleyinde gorun
arkadaşlar bu konunun altına yazdıgınız msjlara ve tesekkurlere gore elımde bulunan bırkac bot ve skript arşivinide paylaşıcam ama dogru duzgun msjlar yazın lutfen ok hadi gule gule kullanın
link:
//Edit Virüs Bulundu.
buyrun virustotal:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
buda caliştigina dair video dur arkadaşlar izleyinde gorun

arkadaşlar bu konunun altına yazdıgınız msjlara ve tesekkurlere gore elımde bulunan bırkac bot ve skript arşivinide paylaşıcam ama dogru duzgun msjlar yazın lutfen ok hadi gule gule kullanın
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Moderatör tarafında düzenlendi:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
ban riski olmayan bot yoktur hem onemli degil 1 hafta yırttınızmı ban yemeden yarı elit carin olur ben günde 40bin uri kasiyorum ikitane cari yari elit yaptim 1 haftada ama ban yedi ben biraz bot kullanımını abartmısta olabılırım cunkı 7-24 hep acıktuttum pc yi ama simdi bir taktik deniycem olursa burdan o taktigi soylerim ban yemezsem
yınede bot kullanmadan full olmanın bır yoludaha yok cunki uridyum cok pahalı maddi durumu iyi olmayan arkadaslar icin bot 1.oncelik ve ben hala bu botu kullanıyorum
Yeni bir bot algılama Sistemi Gelmiş bulunmakta.Bu yüzden Bot kullanan oyuncuların Bann'lanma Oranı %90 lara kadar yükseldi.Kullanıp kullanmamak size kalmış Ama benden söylemesi Bann yersiniz
- Konular
- 754
- Reaksiyon Skoru
- 243
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 185
- MmoLira
- -605
- DevLira
- 0
Yeni bir bot algılama Sistemi Gelmiş bulunmakta.Bu yüzden Bot kullanan oyuncuların Bann'lanma Oranı %90 lara kadar yükseldi.Kullanıp kullanmamak size kalmış Ama benden söylemesi Bann yersiniz
- Konular
- 5
- Reaksiyon Skoru
- 19
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 52
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ban riski olmayan bot yoktur hem onemli degil 1 hafta yırttınızmı ban yemeden yarı elit carin olur ben günde 40bin uri kasiyorum ikitane cari yari elit yaptim 1 haftada ama ban yedi ben biraz bot kullanımını abartmısta olabılırım cunkı 7-24 hep acıktuttum pc yi ama simdi bir taktik deniycem olursa burdan o taktigi soylerim ban yemezsem 
yınede bot kullanmadan full olmanın bır yoludaha yok cunki uridyum cok pahalı maddi durumu iyi olmayan arkadaslar icin bot 1.oncelik ve ben hala bu botu kullanıyorum

- Konular
- 565
- Reaksiyon Skoru
- 979
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 5 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 220
- MmoLira
- -28
- DevLira
- 0
Bende Senin Gibi Bota Bıraktım 1 Hafta Sonra Ban Yedi Full LF3 Vengeanceydi Ama Arkadaşım Botsuz Kasmıştı Kankası Oyunu Bırakıp Full Elit Goliath Charını Ona Vericne Oda Bana Charını Verdi 

- Konular
- 5
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 4 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 42
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
paylaşım için t.ederim
ewv bu bot tam bı kutu manyağı bende daha öncede n vardı ben kulanıyordum.program yratık varken etrafında kutuyu gördugum yaratığa tıklamadan direk kutuya gidiyor
we hayalet kutuları ayırt edebiliyor ama bot zayıf bi bot ban riski yüksek yani.gerçi her botun ban riski çok yüksek .ama ibot ve kbotun lısansını satın aldıgınızda bu rısk düşüyor arkadaşlar
ewv bu bot tam bı kutu manyağı bende daha öncede n vardı ben kulanıyordum.program yratık varken etrafında kutuyu gördugum yaratığa tıklamadan direk kutuya gidiyor
we hayalet kutuları ayırt edebiliyor ama bot zayıf bi bot ban riski yüksek yani.gerçi her botun ban riski çok yüksek .ama ibot ve kbotun lısansını satın aldıgınızda bu rısk düşüyor arkadaşlar- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...