InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

darkorbit sınırsız bedava bot

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kaptanx21
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 25K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kaptanx21

Level 1
Üye
Konular
5
Reaksiyon Skoru
19
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 4 Ay 8 Gün
Başarım Puanı
52
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

arkadaslar uzun zamandır bu sıteye gırmıyordum ve gordum kı herkezde bir bot eksıklıgı var ve sızler ıcın sınırsız ve bedava olan bır kutu ve npc kesme botunu tanıtmak ısterım dbot bu bot tam bır kutu toplama manyagı gunde 40bınden fazla kasıyorum ben bu bot ıle fazla uzatmayayım buyrun lınk ve tesekkuru unutmayın
link:
//Edit Virüs Bulundu.
buyrun virustotal:

buda caliştigina dair video dur arkadaşlar izleyinde gorun :)

arkadaşlar bu konunun altına yazdıgınız msjlara ve tesekkurlere gore elımde bulunan bırkac bot ve skript arşivinide paylaşıcam ama dogru duzgun msjlar yazın lutfen ok hadi gule gule kullanın

Moderatör tarafında düzenlendi:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

ban riski olmayan bot yoktur hem onemli degil 1 hafta yırttınızmı ban yemeden yarı elit carin olur ben günde 40bin uri kasiyorum ikitane cari yari elit yaptim 1 haftada ama ban yedi ben biraz bot kullanımını abartmısta olabılırım cunkı 7-24 hep acıktuttum pc yi ama simdi bir taktik deniycem olursa burdan o taktigi soylerim ban yemezsem :)
yınede bot kullanmadan full olmanın bır yoludaha yok cunki uridyum cok pahalı maddi durumu iyi olmayan arkadaslar icin bot 1.oncelik ve ben hala bu botu kullanıyorum
Yeni bir bot algılama Sistemi Gelmiş bulunmakta.Bu yüzden Bot kullanan oyuncuların Bann'lanma Oranı %90 lara kadar yükseldi.Kullanıp kullanmamak size kalmış Ama benden söylemesi Bann yersiniz
Yeni bir bot algılama Sistemi Gelmiş bulunmakta.Bu yüzden Bot kullanan oyuncuların Bann'lanma Oranı %90 lara kadar yükseldi.Kullanıp kullanmamak size kalmış Ama benden söylemesi Bann yersiniz

ban riski olmayan bot yoktur hem onemli degil 1 hafta yırttınızmı ban yemeden yarı elit carin olur ben günde 40bin uri kasiyorum ikitane cari yari elit yaptim 1 haftada ama ban yedi ben biraz bot kullanımını abartmısta olabılırım cunkı 7-24 hep acıktuttum pc yi ama simdi bir taktik deniycem olursa burdan o taktigi soylerim ban yemezsem :)
yınede bot kullanmadan full olmanın bır yoludaha yok cunki uridyum cok pahalı maddi durumu iyi olmayan arkadaslar icin bot 1.oncelik ve ben hala bu botu kullanıyorum

Bende Senin Gibi Bota Bıraktım 1 Hafta Sonra Ban Yedi Full LF3 Vengeanceydi Ama Arkadaşım Botsuz Kasmıştı Kankası Oyunu Bırakıp Full Elit Goliath Charını Ona Vericne Oda Bana Charını Verdi :D

paylaşım için t.ederim:) ewv bu bot tam bı kutu manyağı bende daha öncede n vardı ben kulanıyordum.program yratık varken etrafında kutuyu gördugum yaratığa tıklamadan direk kutuya gidiyor :) we hayalet kutuları ayırt edebiliyor ama bot zayıf bi bot ban riski yüksek yani.gerçi her botun ban riski çok yüksek .ama ibot ve kbotun lısansını satın aldıgınızda bu rısk düşüyor arkadaşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri