Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Babel Serverında Str Blader

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KelepirCharVar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

hem sakaryadanım nasl anlasıcaz :S:S nasl güvencez

hem sakaryadanım nasl anlasıcaz :S:S nasl güvencez

Aydın ya da çanakkalede tanıdığınız varsa elden yapabilriz. ya da gelme imkanınız varsa. Aksi halde Banka ptt havale ikisinden birisi. Once para yatırılır ardından ben bilgileri veririm. Siz nasıl guvenıcez dıye soruyorsunuz. benım bılgılerı vermemı ıstesenız ben nasıl guvenıcem? Parayı yatıran elındekı belgelerle kanıtlayabılır. ben bu şahsa para yatırdım ve vaddettıgını vermedi diyebilirsiniz. Ama ben size bılgı versem hıc bısey kantılayamam. Sizin tek yapmanız gereken ise savcılıga suc duyurusunda bulunmak olur elınızdekı belgelerle. O yüzden alım konusu bu şekilde olur. Eos serverında _ALP4RSL4N_ nickli charı ben bu şekilde sattım. Arzu ederseniz kendisiyle irtibata geçip sorabilirsiniz. Hatta kendısı beni 50lira dolandırdı desek yeri var:mad: Zaten bizim yerimiz yurdumuz mekanımız belli kimseyi dolandırma niyetinde de değiliz. Aydın da cafeciyim. Murat Erbaş. Düşünürseniz 0 546 289 45 52 irtibata gecersiniz.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri