C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metİn2 İtalya server...!!!!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan power6969
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

power6969

Level 1
Üye
Konular
5
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 7 Ay 9 Gün
Başarım Puanı
45
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

ARKADASLAR ÖNCELİKLE BoRa{TR} İSİMLİ ÜYEYE TEŞEKKÜR EDERİM METİN 2 İTALYA SERVER UZANTISINI PAYLAŞTIĞI İÇİN TAMDA ONU ARIYORDUM BEN BİRŞEY SORMAK İSTİYORUM...İTALYAN SERVERA YENİ BAŞLAYACAĞIM ARKADASLARDAN AZBUCUK BİLGİLER ALDIM....DANIŞACAĞIM KONU : BANA DEDİLERKİ HANGİ CANAVARI KESERSEN KES ÇOK KOLAY İTEM DÜŞÜYOR...DOĞRUMU BUNU SORCAKTIMDA...BİDE ÇİN SERVER GİBİ ÇOK CABUK MU LWL ATLIYOR YOKSA SADECE İTEMMİ KOLAY DÜŞÜYOR YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.....:ka19::ka19::ka19::ka19::ka19::ka19::ka19::ka19::ka19::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

doru olabilir :D

metin2 çin cok kolay bi server longjuyt dediğimizde aynı zamanda metin2 çin dir iyi kasmasını biliyorsanız 4 saatte 90 lvl olabilirsiniz

Konu Yanlış Yerde... ''Metin2 Genel '' ya da ''Metin2 Teknik Yardım '' Bölgesinde Olması Laaızm..

yaw kayra adamı hasta etmeyin konuyu oraya açıyorum sefagenc55 adlı denem moderatör burda aç diyo ben napacam Allah Allah artık forumda konuda açamıyoruz....

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)