noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
mavzermete 1
mavzermete
dreamstone 1
dreamstone
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Yenı ReKoMt2 Acılmıstır >>!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan setbys
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

ARKDASLAR Hamachılı Server Her Zaman Acık Deıldır Ben Okuyorum Okuldan Geldıgım Zaman Acıktır Ve Hafta Sonları 7/24 Saat Acıktır Bunu Belırtıyım

Arkadaşlar Hamachi Serverdir.

Exp Drop %2000
Yang Drop %2000
İlk Başta 200.000 EP
Gelen Arkadaşlara 30 Level At, At Skilleri, At Çağırma
Skillerini P Yapıyoruz
Yeni Npc Eklenmiştir. Sandıklar 0 yang köpek kestiğinizde 9m Geliyor Para Yönünden Sıkıntı Çekilmesin Diye Kral Zırhları vs Herşey Mevcuttur.GM Alımı Şuanda Yoktur.
Anlayışınız için Teşekkür Ederiz. İyi Oyunlar...

Ağ Adı: ReKoMt2
Ağ Adı:ReKoMt2-1
Ağ Adı:ReKoMt2-2
Ağ Adı:ReKoMt2-3
Ağ Adı:ReKoMt2-4
Ağ Adı:ReKoMt2-5
Ağ Adı:ReKoMt2-6
Ağ Sifrelerı: 1 Dir

Gelelım Mc Ipsıne

5.156.250.148

Kayıt Sıtemız

http://5.156.250.148/

Sımdı Gelelım Hata Alanlara

Log Hatası Icın

RapidShare Webhosting + Webspace

Evet Arkadaşlar Eskisi Gibi Sık Açamıcam Serveri Ama Kendim Kurdum diye Söylemiyorum Oyunda Lag Yok Işınlanma Bug Kalktı Yeni Npc Eklendi Ama Sizden Bir isteğim var item vb yardımlar istemeyiniz.Elimizden Geldiği Kadar Sizlere iyi hizmet vermeye çalışıyoruz

ARKADASLAR SERVER SADECE HAFTA SONLARI 7/24 ACIKTIR HAFTA ICLERI BEN VE SIZLER OKULA GITIGINIZ ICIN SERVER KAPALIDIR KENDIM ACTIM SERVERI BU SERVERDE COK EGLENECEGINIZI BILIYORUM VE SUNUDA BILINKI SERVERI KAPATMIYACAGIM DIGER SERVERLER GIBI 5 GUN ACIK KALIP KAPANMIYACAKTIR AMA OKUL OLDUGU ICIN BAZI GUNLER VE SAATLER ACIK OLMUYACAKTIR SERVER ANLAYISINIZ ICIN TSKLER

Hafta Iclerı Saat En Erken 10:00 En Gec 17:30 Da Acılıcaktır Ve Saat 1-2-3 Kadar Acık Kalıcaktır

Son düzenleme:
Arkadaslar Yarın Server Herseyı Ile Tam Onlıne Olucaktır Anlayısınız Icın Tesekkurler

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri