HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ARKDASLAR Hamachılı Server Her Zaman Acık Deıldır Ben Okuyorum Okuldan Geldıgım Zaman Acıktır Ve Hafta Sonları 7/24 Saat Acıktır Bunu Belırtıyım
Arkadaşlar Hamachi Serverdir.
Exp Drop %2000
Yang Drop %2000
İlk Başta 200.000 EP
Gelen Arkadaşlara 30 Level At, At Skilleri, At Çağırma
Skillerini P Yapıyoruz
Yeni Npc Eklenmiştir. Sandıklar 0 yang köpek kestiğinizde 9m Geliyor Para Yönünden Sıkıntı Çekilmesin Diye Kral Zırhları vs Herşey Mevcuttur.GM Alımı Şuanda Yoktur.
Anlayışınız için Teşekkür Ederiz. İyi Oyunlar...
Ağ Adı: ReKoMt2
Ağ Adı:ReKoMt2-1
Ağ Adı:ReKoMt2-2
Ağ Adı:ReKoMt2-3
Ağ Adı:ReKoMt2-4
Ağ Adı:ReKoMt2-5
Ağ Adı:ReKoMt2-6
Ağ Sifrelerı: 1 Dir
Gelelım Mc Ipsıne
5.156.250.148
Kayıt Sıtemız
http://5.156.250.148/
Sımdı Gelelım Hata Alanlara
Log Hatası Icın
RapidShare Webhosting + Webspace
Evet Arkadaşlar Eskisi Gibi Sık Açamıcam Serveri Ama Kendim Kurdum diye Söylemiyorum Oyunda Lag Yok Işınlanma Bug Kalktı Yeni Npc Eklendi Ama Sizden Bir isteğim var item vb yardımlar istemeyiniz.Elimizden Geldiği Kadar Sizlere iyi hizmet vermeye çalışıyoruz
ARKADASLAR SERVER SADECE HAFTA SONLARI 7/24 ACIKTIR HAFTA ICLERI BEN VE SIZLER OKULA GITIGINIZ ICIN SERVER KAPALIDIR KENDIM ACTIM SERVERI BU SERVERDE COK EGLENECEGINIZI BILIYORUM VE SUNUDA BILINKI SERVERI KAPATMIYACAGIM DIGER SERVERLER GIBI 5 GUN ACIK KALIP KAPANMIYACAKTIR AMA OKUL OLDUGU ICIN BAZI GUNLER VE SAATLER ACIK OLMUYACAKTIR SERVER ANLAYISINIZ ICIN TSKLER
Hafta Iclerı Saat En Erken 10:00 En Gec 17:30 Da Acılıcaktır Ve Saat 1-2-3 Kadar Acık Kalıcaktır
Arkadaşlar Hamachi Serverdir.
Exp Drop %2000
Yang Drop %2000
İlk Başta 200.000 EP
Gelen Arkadaşlara 30 Level At, At Skilleri, At Çağırma
Skillerini P Yapıyoruz
Yeni Npc Eklenmiştir. Sandıklar 0 yang köpek kestiğinizde 9m Geliyor Para Yönünden Sıkıntı Çekilmesin Diye Kral Zırhları vs Herşey Mevcuttur.GM Alımı Şuanda Yoktur.
Anlayışınız için Teşekkür Ederiz. İyi Oyunlar...
Ağ Adı: ReKoMt2
Ağ Adı:ReKoMt2-1
Ağ Adı:ReKoMt2-2
Ağ Adı:ReKoMt2-3
Ağ Adı:ReKoMt2-4
Ağ Adı:ReKoMt2-5
Ağ Adı:ReKoMt2-6
Ağ Sifrelerı: 1 Dir
Gelelım Mc Ipsıne
5.156.250.148
Kayıt Sıtemız
http://5.156.250.148/
Sımdı Gelelım Hata Alanlara
Log Hatası Icın
RapidShare Webhosting + Webspace
Evet Arkadaşlar Eskisi Gibi Sık Açamıcam Serveri Ama Kendim Kurdum diye Söylemiyorum Oyunda Lag Yok Işınlanma Bug Kalktı Yeni Npc Eklendi Ama Sizden Bir isteğim var item vb yardımlar istemeyiniz.Elimizden Geldiği Kadar Sizlere iyi hizmet vermeye çalışıyoruz
ARKADASLAR SERVER SADECE HAFTA SONLARI 7/24 ACIKTIR HAFTA ICLERI BEN VE SIZLER OKULA GITIGINIZ ICIN SERVER KAPALIDIR KENDIM ACTIM SERVERI BU SERVERDE COK EGLENECEGINIZI BILIYORUM VE SUNUDA BILINKI SERVERI KAPATMIYACAGIM DIGER SERVERLER GIBI 5 GUN ACIK KALIP KAPANMIYACAKTIR AMA OKUL OLDUGU ICIN BAZI GUNLER VE SAATLER ACIK OLMUYACAKTIR SERVER ANLAYISINIZ ICIN TSKLER
Hafta Iclerı Saat En Erken 10:00 En Gec 17:30 Da Acılıcaktır Ve Saat 1-2-3 Kadar Acık Kalıcaktır
Son düzenleme:
Arkadaslar Yarın Server Herseyı Ile Tam Onlıne Olucaktır Anlayısınız Icın Tesekkurler
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)