bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Basın Toplantısı: Frank Rijkaard

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan VenedicK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 225

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Basın Toplantısı: Frank Rijkaard

UEFA Avrupa Ligi`nde Dinamo Bükreş ile karşılaşacak olan Galatasaray'da, Teknik Direktör Frank Rijkaard ve futbolcumuz Mehmet Topal, bu akşam yerel saatle 18.45`te maçın oynanacağı Dinamo Stadı`nda düzenlenen basın toplantısında gazetecilerle bir araya geldi.

Basın toplantısında rakiplerine saygı duyduklarını belirten Frank Rijkaard, “Rakibimize saygımız çok büyük. Amacımız gruplardan çıkmak. Bunun için de buradan alınacak iyi bir sonuç bize yardım edecektir. Biz de buraya iyi bir sonuç almaya geldik“ dedi.

Frank Rijkaard, rakip Dinamo Bükreş ile ilgili olarak, “Kesinlikle iyi bir takım. İki hafta önce bize karşı oyuna iyi başladılar. Ofansif olarak iyi oyuncuları var. Forvetleri ve sağ açıkları da etkili. Maça baktığımızda çok enteresan bir karşılaşma olacak“ diye konuştu.

Bir Romen basın mensubunun Dinamo Bükreş`in bir sonraki tur için şansı nedir sorusunu Frank Rijkaard, “Ben Galatasaray`ın teknik direktörüyüm bu soruyu cevaplandırmam doğru olmaz. Dinamo`ya başarılar diliyorum“ sözleriyle yanıtladı.

Frank Rijkaard, takımın sistemi ile ilgili olarak sorulan bir soruya, “Ligin başından beri oynadığımız sistem aynı. Sivasspor maçında üç orta saha ile oynadık. Ofansif oynadık, defansif oynadık denemez. Takımın performansından mutlu olduğumu Sivasspor maçı sonrası söylemiştim. Bu maç için kadromuz antrenman sonrası şekillenecektir diyebilirim“ şeklinde cevap verdi.

Frank Rijkaard, takımda forvet pozisyonu için Nonda dışında da alternatifleri olduğunu da söyledi.

Maçın seyircisiz oynanmasının sadece rakibi değil, kendilerini de etkileyeceğini belirten Frank Rijkaard, maçın seyircisiz oynanmasından dolayı üzgün olduğunu ifade etti.

Basın toplantısına katılan Mehmet Topal, ise son Sivasspor maçında çok koştuklarını belirterek, “İyi mücadele ettik. Böyle olunca da iyi futbol ortaya koyabiliyorsunuz. Bize şans verilirse elimizden gelenin en iyisini yapacağız“ dedi.

Orta sahada Barış, Mustafa Sarp ve kendisinin Sivasspor maçında iyi performans ortaya koyduğunu söyleyen Mehmet Topal, “Herkes iyi performans gösterince dışarıdan da tebrikler geliyor“ dedi.

Dinamo Bükreş`in de geçtimiz sezon karşılaştıkları Steaua Bükreş kadar iyi bir takım olduğunu belirten Mehmet Topal, “Geçen sene iyi sonuç alamamıştık. Her iki takım da iyi. Ama Steau geçen yıla göre daha iyi diyebilirim“ dedi.

Seyircisiz maçı tuzsuz çorbaya benzeten Mehmet Topal, “Seyirci her zaman oyunun temposunu yükselten bir oyuncudur. Bu bizim için iyi. Dinamo`nun taraftarının nasıl olduğunu biliyoruz“ şeklinde konuştu.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri