Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Yakuzacry İftira Mars

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sinanmp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 459

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

iftira felan atmam ben kimseye görünen köy kılavuz istemez benimde itemlerim seninkinden aşagı kalır yanı yok sadece taşlar benimkinde +4 seninki +5 yarı insan dersen bendeki yarı insan sendekinden çok utan bi ayrıyettende kılıç savunması 50 kılıç savunmam var .utanmadan bide itemlerin ss lerini gösteriyor ha dogruya senin itemlerin çok güzel ya akıllı itemler oldundan herelde bi kılç cevirmede can ful götürüyor :D .yetkilirin ilgilenmesini biran önce bu hilecinin banlanmasını istiyorum ayrıyetten izleyen herkesin hile dedinide ekliyorum

birader benim canımı sıkma git kılıç savunma yap videoda hamle 3 yönlü atıyorum ölüyosun kılıc cevirme zaten boşa gidiyo..Ki sen seni kesen herkese hileci diyosun nedense bak benim açtıgım diğer konudaki bana yapılan yorumlara sonra gel burda millete maydanozluk yap..
Oyuncunun banlanmasını talep ediyorum hala canımı sıkmaya devam ediyor videodada hile felan göremedim (Videonun hızına dikkat edin)

http://www.turkmmo.com/mars-oyuncular-arasi-tartisma/926915-buggy-oyuna-ara.html

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri