- Konular
- 23
- Reaksiyon Skoru
- 23
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 11 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 69
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Gameselfte kendi video mu izledim hile felan göremedim itemlerimin sslerini koyuyorum aslında sadece silahımı koymam yeterli ama diğer itemlerdeki yarı insan ve savascı bonuslarınında görülmesini istiyorum bu tarz hileci muamelesi yaptğı için oyuncunun ceza almasını talep ediyorum..Çalışsın çabalasın savunma yapsın kolayına kaçıp iftira atmasın..Swda en iyi sirius bende zaten varsa bundan daha iyisi koysun..He birde Videoda attıgım kılıc cevirmenin ne kadr hızlı olduguna bakın videoyu hızlandırmış öyle upload etmis yada arkadasın pcde epey lag varmıs ki hypercamıne öyle yansımış kalkmış bunu hile diye koymuş...
İtemlerimin ssleri
Oyuncunun ceza almasını talep ediyorum..
İtemlerimin ssleri
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Oyuncunun ceza almasını talep ediyorum..
- Konular
- 27
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 4 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Hile Varmı Yokmu Bilmem Ama Benide Pek Sevmezsin Sen Onuda Geçtim Eleştirime Alınmada Kızmada Silah Dişinda Öteki İtemler Pek İşe Yaramaz Kardeşim Biraz daha Geliştirmelisin Kendini....
- Konular
- 23
- Reaksiyon Skoru
- 23
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 11 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 69
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
dediğim gibi silah yetiyo zaten diğerleri savunma agırlıklı bir parçada yarı insan old için onlarıda koydum.
- Konular
- 3,088
- Online süresi
- 3d 16m
- Reaksiyon Skoru
- 5,352
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 1 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 428
- MmoLira
- -488
- DevLira
- 0
Peki bu sslerden biz oyuncuya nasıl ceza verebiliriz? kendi itemlerinin ss lerini koymuşsn.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)