mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Üzerimde büyük baskı var

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan JinPachi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 152

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Werder Bremen'den büyük umutlarla transfer edilen Hugo Almeida, ligde henüz rakip fileleri havalandırmayı başaramadı. Özellikle Fenerbahçe derbisinde kaçırdığı gol sonrasında eleştiri oklarının hedefi olan Portekizli yıldız, Fanatik Gazetesi'nden Orhan Yıdırım'a için döktü
Schuster'in, "Ona destek oluyoruz" sözlerine, teşekkürle yanıt veren Almeida, sözlerini şöyle sürdürdü...

'Sonsuz teşekkürler...'

"Bana destek olan teknik ekip ve takım arkadaşlarım ile güven veren taraftarlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Tüm olumlu tabloda, sahaya çıktığımda gol atmaktan başka bir şey düşünmüyorum. Bu yüzden bir türlü rahat olamadım. Futbol yaşantımda kendimi en çok baskı altında hissettiğim dönemden geçiyorum. Hocamızın dediği gibi tek çıkış yolum gol atmak. Ben de Trabzonspor maçını hedef olarak belirledim. Kupada Trabzon'a gol atmıştım, ligde de atmaktan başka çarem yok. Taraftarlarımıza ve bana destek verenlere gollerimle teşekkür edeceğim."

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri