Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar çözüm çok basit aslında bakın önce Metin 2 oyununu Pc den kaldırıyoruz ve bir daha yuzune bakmıyoruz taaki bu torrenti yöneticiler kaldırana kadar.Bilgisayarımıza başka bir oyun kuruyoruz araştırın göreceksinizki çok daha kaliteli ve akıcı hatta böyle sorunları olmayan hesabınızın da çalınma riski olmayan oyunlar var zaten böyle yapınca inanınki metin 2 nin torrentinide kaldırsalar yuzune bakmazsınız.
Büyük çoğunluk böyle yaparsa göreceksinizki çok ama çok kısa bir surede böyle sorunlar yaşanmayacaktır.4 adet çarımı 90 m olduğu halde bu torrent uyuzlugu yuzunden bırakıyorum hayde kolay gele Metin2 yöneticileri alın torrentinizi de bir yerlere iliştirin.Ben koptum metin2 den inşallah bu yazıyı okuyanlar sizde koparsınız da oh be dunya varmış dersiniz.
Saygılarımla.
Büyük çoğunluk böyle yaparsa göreceksinizki çok ama çok kısa bir surede böyle sorunlar yaşanmayacaktır.4 adet çarımı 90 m olduğu halde bu torrent uyuzlugu yuzunden bırakıyorum hayde kolay gele Metin2 yöneticileri alın torrentinizi de bir yerlere iliştirin.Ben koptum metin2 den inşallah bu yazıyı okuyanlar sizde koparsınız da oh be dunya varmış dersiniz.
Saygılarımla.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)