- Konular
- 18
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 55
- TM Yaşı
- 16 Yıl 10 Ay 22 Gün
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Adınız :Oğuz
Soyadınız : Bacaksız
Yaşınız : 17
Yaşadığınız Yer : Antalya
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : Kendi VPS ve VDS serverlerim oldu, bu serverlerle kendim ilgilendim. Bu yol ilede tüm açıkları kapattım, serverlerin güvenliğini sağladım.
Günlük Online Süreniz : 6-12 saat
Özellikleriniz : mySQL ve msSQL , #F programlama dillerine hakimim. Serverde anlık müdahale yapabilirim.
İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) : Fabre.Fabre@hotmail.com.tr
Diğer / Ek : Çok sıkı wolfteam oyuncusuyumdur
- EVENT yapmayı severim.
Daha Önce [GM] Lik Yaptığınız Serverların İsimleri : Saymaya fırsatım olmadı :l03:
Soyadınız : Bacaksız
Yaşınız : 17
Yaşadığınız Yer : Antalya
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : Kendi VPS ve VDS serverlerim oldu, bu serverlerle kendim ilgilendim. Bu yol ilede tüm açıkları kapattım, serverlerin güvenliğini sağladım.
Günlük Online Süreniz : 6-12 saat
Özellikleriniz : mySQL ve msSQL , #F programlama dillerine hakimim. Serverde anlık müdahale yapabilirim.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
adresinde üyeliğim bulunmaktadır ve bu üyelikle aklımıza takılan herhangibi bir soruyu anında çözebilirim. Bunun dışında programlama dilleri ile nacivat yardımıyla tüm açıkları kapatırım. İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) : Fabre.Fabre@hotmail.com.tr
Diğer / Ek : Çok sıkı wolfteam oyuncusuyumdur
Daha Önce [GM] Lik Yaptığınız Serverların İsimleri : Saymaya fırsatım olmadı :l03: