noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Bvural41 1
Bvural41
berzahx 1
berzahx
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Arcangrove Rank Kasma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cecco
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Selam Arkdaşlar...

İlk Sizlere Arcangove Rank 1den rank 6 taya Kadar Kolayca Kasmanın YOntemini GOstereyim..

Buyrun ANlatayım...

İlk Yapacagımız İş ilk Once /join arcangrove-xxx << buraya istediginz sayıyı yazın

sonra Ordaki Npc deki [Rayst] dan [Where should ı go] Gorevlerine girip ilk Gorevi Alın

1.gorevde : Onumuzdeki Portala Girip EN yukarı CIkmanız yeterli Olur xDé

2. Gorevde : 2.gorevde Ewayı Bulmanız Soyleniyor ama siz Kısaca Soyle Yapın.. /join cloister-1 gidin ewayı gormus oluyorsuunz zaten gorevi orda tmmlamıs oluyorsunuz...

Artık Arcangroveye donmenize gerek yok...

Eva gorevleri artık acılmıstır... Yapmanız Gereken tek Sey Gorevleri Sıra Sıra yapmak Buyrun Gorevleride ANlatayım...

Ewa Gorevleri

1. Arkadaşlar Burda Mapta Gizlenmiş Birtane Dal Var Onu Bulmak Kolay İçeri Girip Sol Tarafdan Devam ederseniz Bulursunuz...

2. Arkadaşlar Bu Gorevde 10 tane acornet olduruyoruz Acornet Asagıdakı Resimde Gordugumuz Yaratıkdır

34ytlaw.png

3.Arkadaşlar Bu Gorevdede 8 Tane Karasu Kesiyoruz... Karasular Asagıda Gordugunz Resimdeki Yaratıkdır

2vtds9x.jpg

4. arkadaşlar Bu Gorev biraz Zamanımı Aldı Benim Yapmamız gereken Sey...

/join arcangrove-1 e gidip Portala Girin hemen Sagınızdaki Portalda Olması LAzım Reen Shop Var Ordan Mana Potion Alın Sonra Geri /join cloister-1 e donun ve mapda bulunan 3 tane buyuk agac var onu bulmanızı istiyor farklı farkılı 3 yerede bakarsanız bulursunuz ...

5. arkadaşlar burdada cloisterin bossu kesmeniz lazım oda asagıdaki resimdeki yaratıkdır

n6rek6.png

Evet Arkadaşlar Burdaki Gorevleri Bitirip 2000 Repleri Kaptınız şimdi yapacagınız sey tam hatırlayamıyorum ama ewadaki daily questleri alıp /join mudluk-1 e gidip 10 tane swmp frodrake kesmek ve 10tane swamp lurker kesmek olacaktı... bunları keserseniz ewanın gorevlerini tmmıylen bitrimiş oluyorsuuz...

sıra geldi paddylump gorevlerine arkadaşlar basta yaptıgmız gibi /join arcangroveye gidip where should ı go gorevlerinden paddylump bul diyor siz kısaca /join mudluk-1 yazın gorevi tmmlarsınız... simdi sıra geldi paddylump gorevlerine...

paddylump gorevleri

1.arkadaşlar bu gorevde 10tane swamp lurker kesmeniz gerekiyor... oda aşagıdaki resimdeki yaratıkdır

npg7s8.png

2.burda toplam 5 tane swamp lurker ve swamp frodrake kesmeniz gerekiyor
bazen cıkmayada bilir

3.burda yapmanız gereken /join arcangrove ya gidip 12 tane groplihant oldurmenizi istiyor oda asagıdaki resimdeki yaratıkdır

29ppyl1.png

4.bu gorevde 12 tane swamp frodgade kesmenizi istiyor... Canawar Aşagıdaki Resimde GOrulen Yaratıkdır

212cppy.jpg

5.burdada Buranın Bossu Olan Tiger Lecch i Kesmenizi istiyor...canawar aşagıda gordugunuz yaratıkdır

4lmw3l.jpg

Arkadaşlar Gorevlerin Hepsin Yparasanız Arcangrove rank 6 olur...

ya zaten rank 6tan sonra diger yerlerin questlerini yapcaksınızda ben su paddylumdaki en son gorevi yapamadım... jumxpet13 bi yardım et ya 5. gorevi nasıl yapcam ?

ALıntı Deildir 1 saatimi ALdı Konu...

Son düzenleme:
Cloister'deki en son görevi yapadıysan msn ver sen özelden burdan anlatılmaz ekliyim ordan konuşup buluşruz yaparız kolay zaten :) Arcangrove bitirmek kolay zaten sırf Arcangrove'yi Elemental'de goto yapmak zorunda kalmamak için bitirdim :D Bide Ledgermayne'deki rep görevi flan için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri