emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Yakın dövüş NiNJa [*TaM KLAVUZ*]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tunarap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

STATLAR'dan Başlayalım=

Arkadaşlar kendim bir deneme hesabı kasıyodum. Kendi kendime sordum acaba ninjada str işime yarar mı ? ve 42 lwle kadar full str ve str fullenince dex gittim.
Slotları keserken hiç zorlanmıyodum ama acayip şekilde hp azalıyordu. 42 lwl de EP ile stat sıfırlama kağıdı aldım ve önce dexi fulledim ve ardından full hp gittim böylece hem hp büyük ölçüde azalmıyor ayrıca slotları kesmekte pek zorlanmıyordum. Bu yüzden size stat dağıtım önerim 2dex-1vit ama bir koşul var!! Ezbere stat vermiyeceksiniz yani ws lerde veya kasılırken büyük ölçüde hasar alıyorsanız hp ye önem vermelisiniz yada hp niz büyük ölçüde azalmıyor fakat vuruş gücünüz az ise 3dex-1str gitmenizi öneririm.

SKİLLER=

Arkadaşlar çoğunuzun bildiği gibi ninjayı ninja yapan 2 skil vardır. 1.si suikast 2.si Bıçak Çevirme'dir.Size tavsiyem ben çok ustayım bıçak çevirmeyi tek kullanımda 3 tane vurabilirim derseniz 1.sıraya Bıçak Çevirmeyi M yapmanız fakat ben bıçak çevirmeyle 3 tane ara sıra denk getirebiliorum işim garanti olsun derseniz 1.sıranızı suikast almalı 3.sıra ise bence Zehirli bulut olmalı Çünki: M olduktan sonra aşırı derece artan vuruş gücü ve zehirleme ihtimali ayrıca BK larının ucuz oluşu onu biçilmiş kaftan haline getiriyor. Size tavsiye ettiğim sıralama :

Suikast-Bıçak çevirme-Zehirli bulut-Hızlı Saldırı-Kamuflaj

İTEMLER=

Arkadaşlar daha önceden anlattığım gibi 2dex-1vit şeklinde veya 3dex-1str (bunu pek tavsiye etmesemde ) stat paylaşımı yaptığımızdan hp yoksun kalacaktır. Bu yüzden hp ağırlıklı itemlere yüklenmeliyiz.Örneğin bir gümüş bilezik-Abanoz Küpe hp yi doğrudan etkileyen takılardır. Bunların yanında hp bonuslu ayakkabı-kolye-zırh bulabilirseniz deymeyin kefinize.Silah olarak 30 lwlden sonra mutlaka ve mutlaka bir +9 siyah yaprak hançeriniz olsun ayrıca beceriside asla düşük olmamalı. Bu silaha birde +3 öldürücü darbe ve +3 soğutma bastığınız zaman bu silah sizi 65 lwl bıçaklarına kadar gayet güzel götürecektir.Zırh olarak 48 lwlden sonra 48-54-61 zırhlarını lwliniz uygun olunca +6 olarak bulmaya çalışın 66 lwlden sonra zaten lwlinizle orantılı olarak 66 zırhınıza + basarsınız.Kalkanınız 61 lwle kadar +7 +8 +9 beşken bulabilirseniz çok iyi olur çünki 41 lwllik kalkana + basmak gerçekten zor itemler istiyor.61 lwlden sonra mutlaka şahin kalkan veya aslan ağzı kalkan (tercih size kalmış) bulun.Mümkünse sersemlik bağışıklı bonusu olsun.
:ka19:

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri