Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

Şarkılarla anıldı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CrazyAlkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 140

CrazyAlkan

Twitch.tv/CrazyAlkan
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Fahri Üye
TM Üye
Konular
14,630
Online süresi
9h 11m
Reaksiyon Skoru
8,946
Altın Konu
3
Başarım Puanı
708
MmoLira
-6,246
DevLira
0
Ticaret - 100%
7   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Müzisyen Burhan Şeşen'in, oğlu Serhan Şeşen'in üç yıl önce menenjit tedavisi sırasında yaşama veda etmişti. O günden sonra Serhan Şeşen adına kurulan Serhan Şeşen Müzik, Felsefe ve Yaşama Saygı Derneği genç müzisyenin 29. doğumgününü unutmayarak, Taksim Ortaoyunu Tiytarosunda verilen konser ile anıldı.

Üç yıl önce menenjit teşhisi ile hastane yatan ancak kaybettiğimiz genç müzisyen Serhan Şeşen, 29. doğumgününde dostları tarafından unutulmadı...26 yaşında hayata veda eden Serhan Şeşen'in, babası Burhan Şeşen, "Çok üzücü bir olayın ardından biz her sene 27 şubat'ta Serhan'ın doğumgününü dostlarla kutluyoruz. Serhan Şeşen Müzik, Felsefe ve Yaşama Saygı Derneği olarak şarkılarla Serhan'ı anıyoruz. Dernek olarak sanatçı arkadaşlarımızın desteğiyle, konserler, okuttuğumuz öğrenciler, Rize Çaykur'da bulunan Zeki Bilgi İlköğretim okulunun tadilatını üstlendik, müzik kursları yapıyoruz' diyen Burhan Şeşen, Serhan'ın özleminin gün geçtikçe arttığını dile getirerek, "Acımız dinmedi. Özellikle bu dönemlerde ölüm ve doğum günlerinde çok tatsız oluyorum, anlatılmaz bir ruh haline bürünüyorum. Bu kadar insanın çabası beni ayakta tutuyor. Özlem çok büyük her geçen gün artıyor' dedi.

Grup Gündoğarken'in konserinin ardından Burhan ve Serhan Şeşen'in Kuşadası festivalindeki görüntüler barkovizyonda gösterildi.

Paylaşımınız İçin Teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri