HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Şimdi Crossfire Oyuna Girme DOsyasini Açiyorum Start Basiyorum Hiç Bİşe Çıkımıyor hata flnde wermiyor Lütfen YardiM.
Şimdi Crossfire Oyuna Girme DOsyasini Açiyorum Start Basiyorum Hiç Bİşe Çıkımıyor hata flnde wermiyor Lütfen YardiM.
aynn dostm
bence intle pek alakası yok gibi :S sunu dene oyunu ac sonra baska oyuna bas 2 oyun acılır cf nin dısındakni kapat cf ye oyna olmassa ctrl + alt + delete yap sonra gorev yoneticisinden uygulamalar bolumunu ac tekrar crossa gir eger once cf nin amblemi cıkar sonra kapanırsa sistemle alakalı virüs int vb eğer hiç gelmiyosa bende bilmiyorum :l
Crossfire dosyasında patcher gibi bi dosya olması lazım simgesi şekilli CF yazıyor onla girmeyi dene olmassa sil baştan yükle olmassa görev yöneticsini aç ( ctrl+alt +delete ) ordan işlemlere bide uygulamalara bak cf gibi bişey veya crossfire ile ilgili herhangi bişey varsa özel mesaj at ilgenirim
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)