kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Kraliyetli Savaşçı 92 lvl

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DmrtaS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 534

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

İyi günler arkadaşlar savaşçı karakterden sıkıldığım için 92 lvl KORELIM isimli hesabımı satıyorum.
Karakterin Genel Özellikleri:
-Statüler Hp 90 Str 90 Dex 90 Sp 16
-Skill türü bedenseldir 5 skilide p seviyesindedir.
-Dönüşüm p,madencilik p,liderlik g3,at çağırma 10,3 ülkenin lisanıda m1dir
Karakterin İtemleri :
Bind item olduğu için üstünde kraliyet mevcuttur,kraliyetin özelliklerine gelirsek
3k hp,%30 savaşçı,ninja,suralara karşı savunma,%30 blok,%30 yarı insan,%30 delici vuruş şansı.
Zehir Kılıcı +9 %30 savaşçı,ninja,suralara karşı güçlü,40 ortalama 35 beceri,%30 kritik,%30 delici vuruş şansı,+5 sura,ninja,savaşçı taşları basılıdır.
Karakterin yanında 91 lvl büyülü silah sura bulunmaktadır,5 skili p düzeyinde,dehşet skili daha master olmamıştır.Karakterin üstünde 10 t para vardır toplam(kupa).İsteyen arkadaşlara oyun için edit karşılığı(kraliyetli sura ile takasta olabilir).İsteyenlere elden satış yapabilirim.Elden satış konusuna gelirsek satışları banka hesabı üzerinden yasal bir yoldan yürüteceğiz,dolandırılma vs. bunun gibi olaylara karşın yasal yollara başvurabilesiniz diye,takas olarak düşünürseniz gereken her türlü yasal yolun kullanılacağını ticaretin gizlilik içerisinde yürütüleceğinizi bilmenizi isterim.Karakterin satış fiyatı 60 liradır,her hangi bir indirimde bulunulmayacaktır.İsteyen arkadaşlar bana bu konudan mesaj yolu ile yada atacağınız mesajlar ile,bir diğer yol ise msn üzerinden konuşma ile olacaktır.

Gereken iletişim bilgileri : vofanarchy@w.cn bana bu adresten ulaşabilirsiniz.

95 LwL Kraliyetli SuRa Satıorum KArDeŞ içinde saddece kralyet wardır.FuLL p dir.bnm hesabımla sennn hesabını tks edebiliriz.Ancak OYun içi itm weremem.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri