HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Ülkenin birisinde padişah ferman çıkarır ve fermanda şöle buyurmaktadır : " Bu cuma namaza gelmeyenin ..ikini gövdesinden ayıracağım .. Fermanımdır" . Adamın birisi ya bu padişahta kendisini ne sanıyor dşiyerek namaza gitmemiş . Padişah vezirine sormuş . Namaza kim gelmedi ? Vezir: -Falanca gelmedi -Getirin falanacayı . Adamı getirirler. Cellat usturasını biler bi yandan . Padişah adama sormuş . Son 3 isteğini söle. Adam ;: Padişahım bu vezirin karısında gözüm var onu bi ..iksemde rahatlasam demiş . Vezir kükremiş : lan ne diyon die : Padişah : olum zaten öldürcez intikamını alırız namusun temzilenir . Adam vezirin karıya tıklıyo . 2 . isteğini söle diye soruyolar . Demişki padişahım kraliçemde gözüm var onu bi .. iksem de rahatlasam : Padişah e ahlaksız felan demeye kalmamış vezir nasıl olsa ölcek diye araya girmiş
neyse adam kraliçeyide tılamıs içindende a. koyım nasıl kurtulcam die düşünüyomus padişah son isteiğini söle diye sormus adam pqadişahım senle vezirde gözüm var sizi bi ..siksem de rahatlasam demiş . Vezir ordan : -oadişahım ben bu adamı arka saflarda görür gibi oldum demiş . padişahta : -Görmesinin a. mı .a koyım adam yanımda namaz kılıyodu demiş . .. 
neyse adam kraliçeyide tılamıs içindende a. koyım nasıl kurtulcam die düşünüyomus padişah son isteiğini söle diye sormus adam pqadişahım senle vezirde gözüm var sizi bi ..siksem de rahatlasam demiş . Vezir ordan : -oadişahım ben bu adamı arka saflarda görür gibi oldum demiş . padişahta : -Görmesinin a. mı .a koyım adam yanımda namaz kılıyodu demiş . ..