Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar WWE RAW 2010 çıktı.Pc oyunu satan kırtasiyelerde satışa çıktı.Şahsen ben 3 TL'ye aldım.Güzel ama bildiğimiz SmackDown-Raw adamları yok Wrestle Mania'daki dövüşçüler var.Örn:Hulk Hogan-Bam Bam türü kişiler var.
Ama hemen ''eskiler var almayalım'' demeyin.İyi yanıda var.WWE Raw 2009'da kendi kişimizi yaratabiliyor.Ama istediğimiz hareketi veremiyorduk.Ama artık son WWE raw 2010 bunuda sağlıyor.Karakterinize istediğiniz vuruşu hareketi verebiliyorsunuz.Örneğin ''d'' ye bastığınız adamınız takla atarak vurabiliyor.Çok güzel öğle değilmi.Adamınız iplerin yanında ''a'' tuşuna basınca 619 yapabiliyor.Mükemmel birşey.Buda ondan bir ss
Bu oyun başlarken:
Ve ayrıca karakterimizin saçını başını
dövüş sırasında ne giyeceği örn:Ben kendi karakterimde dövüş sırasında 6 kemerle çıkıorum 6 kemeri yere bırakıp dövüşe giriyorum.Eğer çok kemer kazanırsanız gelirken bütün seyirci ona göre coşuyor.
Buda karakter seçmeden bir screenshot:
Alıntı değildir.Yazı ve resim bana aittir.
Emeğe Saygı duyalım.+rep esirgemeyelim.:ka19:
Ama hemen ''eskiler var almayalım'' demeyin.İyi yanıda var.WWE Raw 2009'da kendi kişimizi yaratabiliyor.Ama istediğimiz hareketi veremiyorduk.Ama artık son WWE raw 2010 bunuda sağlıyor.Karakterinize istediğiniz vuruşu hareketi verebiliyorsunuz.Örneğin ''d'' ye bastığınız adamınız takla atarak vurabiliyor.Çok güzel öğle değilmi.Adamınız iplerin yanında ''a'' tuşuna basınca 619 yapabiliyor.Mükemmel birşey.Buda ondan bir ss
Bu oyun başlarken:
Ve ayrıca karakterimizin saçını başını
dövüş sırasında ne giyeceği örn:Ben kendi karakterimde dövüş sırasında 6 kemerle çıkıorum 6 kemeri yere bırakıp dövüşe giriyorum.Eğer çok kemer kazanırsanız gelirken bütün seyirci ona göre coşuyor.Buda karakter seçmeden bir screenshot:
Alıntı değildir.Yazı ve resim bana aittir.
Emeğe Saygı duyalım.+rep esirgemeyelim.:ka19:
N'olucak beaa eskiler var diye oynamayacağız mı?. Mis gibi Hulk Hogan var oynanmaz mı
? Yazı için teşekkürler.
? Yazı için teşekkürler.- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)