HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ya olm + basmak cok kolay kutsama 50k ama 31lvl e kadar 5m rahat oluo 1 günde 80 lvl olursunuz paranızda 30m rahat
zihinselse +9 elektro bedenselse+9 superisi çekin kalan 10m ede +9ejder çekersiniz (ben 99lvlim server 1 itemlerim kraliyet (itemsoptan aldim)
+9 sirius +9 yarı-insan +9 elektro 2 tane +9 su perisi +9 celig +9partizan +9 kdp ve dolu +9 1lvlden-70 lvl e kadar olanzirlarin hepsinin +9 u var (GM kodu ileyaptim
)atim askerie at skilleri ful porfetc benim sikiller çift sikil g.b.p hava p. bendesel sikilleri ful porfek ruh vurusu 18 guclu beden porfek (iyi kasmalar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
zihinselse +9 elektro bedenselse+9 superisi çekin kalan 10m ede +9ejder çekersiniz (ben 99lvlim server 1 itemlerim kraliyet (itemsoptan aldim)+9 sirius +9 yarı-insan +9 elektro 2 tane +9 su perisi +9 celig +9partizan +9 kdp ve dolu +9 1lvlden-70 lvl e kadar olanzirlarin hepsinin +9 u var (GM kodu ileyaptim
)atim askerie at skilleri ful porfetc benim sikiller çift sikil g.b.p hava p. bendesel sikilleri ful porfek ruh vurusu 18 guclu beden porfek (iyi kasmalar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)