- Konular
- 99
- Reaksiyon Skoru
- 7
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 5 Ay
- Başarım Puanı
- 87
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
zarar mı alıcaz zarar mı vericez ilerleyen günlerde belli olur 

- Konular
- 87
- Reaksiyon Skoru
- 76
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 2 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 98
- MmoLira
- 6
- DevLira
- 0
Kendisine çok qüvenen bir loncanın daha hazin sonu sawastan sonra bütün krallıgı topladınız diyen DeaDs üyelerine sesleneyim o bütün krallık dediginiz loncamızın online olan 4/1 idi ayrıca hanedan olarakta sizle sawas istiyoruz ayık olun.(HayMaNaLiii)
- Konular
- 23
- Reaksiyon Skoru
- 23
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 10 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 69
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
Tebrikler arkadaslar ilk yenilgimizi aldık şu veya bu kesinlikle mazeret değildir ilerleyen günlerde bir savas daha yaparız..
by Buggy
by Buggy
- Konular
- 127
- Reaksiyon Skoru
- 99
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 8 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 127
- MmoLira
- -2
- DevLira
- 0
buugy ne guzle tebrık etmesını bılmıs oyun bu yenmekte var yenılmekte ama ıntıkam fılan sozlerı gecerse konu baska yere kayar zevkını cıkaralım tadı kacmadan yenersenız bız tabbrık ederızz yenılırsenız tebrık etmesınıde bılın ıntıkam kelımlerı yakısmıyor bide sınarıte nın tartısma alanına 3hanedan kotu laf kulanıyor hılecıler fılan yazmıs koydugu ss lerı gordum koptum kaan keko demıs argo olarak anlamıs bazı sahıslar ya ben kendımı bıldım bılelı kardes anlamı tasır sevdıgm ınsanlarada keko derım hakeretmı edıyomusm cokb ılenlerden ogrendım asılsız ıftıralar atılıyor DeaDS loncası tarafından loncama ellerınde bıse yok bos laf reklam
1.2 ksıs hıle kulanıyor dıye gormusunuz bu benım loncam hılecı anlamınamı gelır eger hılecılerı barındıracak olsaydım en az 10 ksıs atılmazdı hıle yuznden bu loncadan ama herkesı takıp edemem gorusem yada duyarsam hılecı atarım ve emın olun DeaDs loncasında daha cok hıle kulanan var gordum cok ama ben dedımmı hıc bır zman 3.4 ksıs ıcn DeaDs loncası hılecıdır dıye tabı sımdı herkes bır degıl kısılık meselesı bu amacın ne oldugu onemlı herkes kendı loncasına baksın benım loncam hakında bos ıftıralarda atılmasın kanıtı olan ss katsın eger o ksıs hılecıyse ban yesın benım loncamda yada baska loncada ayırt etmem hıle kulanılıyorsa ban yesın ama 1.2 ksıs ıcnde loncaya hakaret etmek amacın farklı oldugnu gosterır komedılıgı ve ıftıraları bırakın oyununuza bakın cok sevdıgm arkadasım cıgdemın bır lafı var bende anmıs olım cekemeyene anten...
1.2 ksıs hıle kulanıyor dıye gormusunuz bu benım loncam hılecı anlamınamı gelır eger hılecılerı barındıracak olsaydım en az 10 ksıs atılmazdı hıle yuznden bu loncadan ama herkesı takıp edemem gorusem yada duyarsam hılecı atarım ve emın olun DeaDs loncasında daha cok hıle kulanan var gordum cok ama ben dedımmı hıc bır zman 3.4 ksıs ıcn DeaDs loncası hılecıdır dıye tabı sımdı herkes bır degıl kısılık meselesı bu amacın ne oldugu onemlı herkes kendı loncasına baksın benım loncam hakında bos ıftıralarda atılmasın kanıtı olan ss katsın eger o ksıs hılecıyse ban yesın benım loncamda yada baska loncada ayırt etmem hıle kulanılıyorsa ban yesın ama 1.2 ksıs ıcnde loncaya hakaret etmek amacın farklı oldugnu gosterır komedılıgı ve ıftıraları bırakın oyununuza bakın cok sevdıgm arkadasım cıgdemın bır lafı var bende anmıs olım cekemeyene anten...Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)