xranzei 1
xranzei
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Metİn2 hİle

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aaoztoprak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 790

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

ewt herkez yeni kimsenin bilmediği bir hile sunuyorum.DENENDİ.

simdi metin2'den yeni bir car alın sonra hangi server'dan car soymak istiyorsanız o serverın GM kim bakın sonra o GM ismini biraz değistirin örneğin

IILeonidasII bu Frigya server 4.sü bu ismi değistirin IILeonıdasII die car acın
ve hangi carı soymak istiyorsanız ona sizi görmeyeceği bir yere gidip konusmaya baslayın ÖRNEĞİN;
SLM BENİ TANIYOSUN DEĞİLMİ BEN OYUN 4.SÜYÜM İNANMIOSAN SİTEYE GİR BAK FRİGYA 4.SÜ KİM DİE SENİN CARI HİLE KULLANIRKEN SS ALMISLAR ONU GÖRDÜM SENİ BANLICAKLAR İSTERSEN BEN FORM DOLDURARAK BANLAMAYI ENGELLEYİM (tm derse)TM FORMU ACTIM SİMDİ OYUNDAKİ ADINI YAZDIM KAC LWLSİN? ORAYADA YAZDIM SİMDİ BAZI YERLER DAHA VAR DOĞRULAMAK İCİN MSN ADRESİN GEREKİO ONU SÖYLE (söledikden sonra)TM ONUDA YAZDIM SİMDİ ID LAZIM ONU SÖLE(sölemiyorsa)SEN BANA İNANMIOMUSUN YHA BEN OYUN 4.SÜYÜM BEN SENİN CARI SOYMAK İSTESEM 1 KERE COK KOLAY BİSİ İLK SIRALAMADAKİLER İSTEDİĞİ CARIN ADINI YAZIP GİRİOLAR ID SİFRE YAZMADAN O YÜZDEN BEN SENİN ID SİFRENİ BİLMİYORUM (sölemezzse siz bisiler uydurun)(sölerse)SİMDİ SİFRENİ SÖLE(sölemezzse aynı yöntemler sölettirirsiniz :D sonra metin2'nin sitesini acın hemen sifresini değistirin değistirdikden sonra carına girin bukadar basit:ka19: tabii bu yöntem salaklar üzerinde geçerlidir ben bi kac salak bulduk kandırdım aldım soydum carlarını soyduğum carların lwlleri 35le 47 lwl arası

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri