C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

point blank taktikleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan selo.ekto
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

selo.ekto

Level 1
Üye
Konular
6
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 9 Ay
Başarım Puanı
40
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

ilk once kesilikle eğilmeyin sag sol yapin. ve mermileri teker teker ya da 2 -3 er sıkın kesinlikle vuracaksiniz. kucuk maplerde hafif makineli buyuklerde ise taarruz ya da keskin nişanci tufegi alin. cok yakında kafısıosanız oncelikle merminbiz bittiyse hemen taktakı çekin o da biterse sarjoru beklemeyin hemen bıcakla dalin muhtemeleen tek atısta olcektir cunku okadar sıktınız :D. cok yakından kapıosanız bol bol zıplayın boylece kafa atma oranınız yukselecektir ve zor vurulursunuz. pusma maplerinde bol bol pusun ve arkaci olun.ve mutlaka arkaniza bakin.180 derece donmek icin f ye basin kolaylık olsun diye :D. awp kullancaksaniz sag sol yapin ve crosu sabit noktaya hdefleyin. adam geldiginde basin ve vurun. hs show yapmak istiosaniz ustalaşmak gerekir . adamın tam boyun kısmına tutun unutmayinki tek tek atan awp de bile sekme payi wardir ;).
pompali ve awp yi seri kulanmak icin QQ yapin hemen bıcak ya da tabancayi cekin bolelikle hem daha hızlı sag sol yaparak vurulmazsınız ve duvar arkasina kacarsiniz hemde zaman kaybetmezsiniz . pompali kulancaksaniz seri olanınkıini almayin cok kotu cekmeli ya da takla atani alin tavsiye ederim. taaruz tufegi olarak unvansizlarda sg 500 ya da ak 47 oneririm. unutmayin ak 47 cok iyi silahtir kullanana o silah pb nin en iyi silahi olur. hafif de ise unvaniniz varsa kriss yoksa uzi tipi durbunlu war onu alin. size son bir ogut ses kasin adamı bulursunuz ve anlarsiniz yerini kasmak icin shiftle yuruyun.:ka19: benim ornegin 1 hafta oldu basliyali 2000 kere oldurdum 700 kere oldum kd 71% de ve hs %30 ilk çarim ayrica. cs pb iyi oynamama yardimci oldu bende size yardimci olduysam ne mutlu bana :)

Teşekkürler,yazına düzen verebilirdin.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri