HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
* Adım : Fatih
* Yaşadığım Şehir : Moskova
* Daha Önce GM Lik Yaptığım Serverler : TKMt2 ( VIP ), EpicMt2, MelankolaMT2, DevoOnline Bunun Gibi 7 Server DAha. + Rus PVP Lerindede Görev Aldım.
* Günlük ONLİNE Sürem : 7/24 / 3 Yıldır Grafikerim İşim Comp Başı Olduu İçin. Online sürem Bu kadar Yüksek
* GM Lik Bilgim [Tecrübem] :Metin2 Tecrübem 4 Yıl. Ama GMlik Tecrübem 1.5 Yıl. En Önemli Özelliklerim: [FirewaLL Kurabiliyorum.] [Navicat'ı Ezbere Biliyorum] [Putty'den Çok İyi Anlıyorum] [Filezilla Ve Diğer FTP Programlarını Çok İyi Biliyorum] [Metin2 Kurullumunda, Oyun İçinde Çıkan Bütün Sorunların Çözümlerini Bende Bulabilirsiniz]
Uzmanlık Alanlarım:
--C/C++
--C#
--HTML
--SpyWare
--Security
--Private Security
--XML/XPTS
--Hosting
--PHP Codes
--Ve Server kurulumunda Gerekli Olan Birçok Kodlamalar
* Benim Ağızımdan Metin2: Bence Metin2 Kardeşlik Dostluk Ve Birliğin Öğrenildiği, bazıların uğraşması gereken bazılarınında şansının yaver gittiği MMORPG Tabanlı Saygının Üst Seviyede Olması Gereken Eğlencenin Son Dorukta Olduğu Bir Oyun
* Oyun İçi Bir Yetkilinin GÖREVİ(GM,TL,SGM,GA Vs. ) Nedir ? : TL-Oyunun Kurucusu( Edit İtemler, Çar Banlama-Çözme Gibi Görevlerin Yetkilisidir) GA ( TL Yardımcısı) SGM ( Açılımı Super Game Master GM nin Bi Üstü Ve GMleri Yönetir. GM(GameMaster) Oyundaki Eventlerle İlgilenen 4x Hile Küfür Kontrolü Yapan Oyuncularla İlgilenen İMPLEMENTOR
* Neden Beni Seçmelisiniz? :
1.Adaletliyim.Oyuncular Arasında Ayrım Yapmam
2. Haksızlığa Tahammül Edemem
3. Tecrübem Çok İyi
4. Yabancı Dilim Var Gerekirse
5. Oyuncularla Gerekirse Çok Ciddi Gerekirse Çok İçiçe Olabilirm
6. Saygıda Kimseye Kusur Etmem Ne Userlara Nede TL mize
Serverınıza Günlük En Az 30 User Çekebilirim. Ayrıyeten GMlik Verirseniz Sitemde Sizin Reklamınızı Yayınlarım.
* İletişim Adresleriniz :
MSN Messenger: moskovafatihi@turkmmo.com
Facebook:
* Yaşadığım Şehir : Moskova
* Daha Önce GM Lik Yaptığım Serverler : TKMt2 ( VIP ), EpicMt2, MelankolaMT2, DevoOnline Bunun Gibi 7 Server DAha. + Rus PVP Lerindede Görev Aldım.
* Günlük ONLİNE Sürem : 7/24 / 3 Yıldır Grafikerim İşim Comp Başı Olduu İçin. Online sürem Bu kadar Yüksek
* GM Lik Bilgim [Tecrübem] :Metin2 Tecrübem 4 Yıl. Ama GMlik Tecrübem 1.5 Yıl. En Önemli Özelliklerim: [FirewaLL Kurabiliyorum.] [Navicat'ı Ezbere Biliyorum] [Putty'den Çok İyi Anlıyorum] [Filezilla Ve Diğer FTP Programlarını Çok İyi Biliyorum] [Metin2 Kurullumunda, Oyun İçinde Çıkan Bütün Sorunların Çözümlerini Bende Bulabilirsiniz]
Uzmanlık Alanlarım:
--C/C++
--C#
--HTML
--SpyWare
--Security
--Private Security
--XML/XPTS
--Hosting
--PHP Codes
--Ve Server kurulumunda Gerekli Olan Birçok Kodlamalar
* Benim Ağızımdan Metin2: Bence Metin2 Kardeşlik Dostluk Ve Birliğin Öğrenildiği, bazıların uğraşması gereken bazılarınında şansının yaver gittiği MMORPG Tabanlı Saygının Üst Seviyede Olması Gereken Eğlencenin Son Dorukta Olduğu Bir Oyun

* Oyun İçi Bir Yetkilinin GÖREVİ(GM,TL,SGM,GA Vs. ) Nedir ? : TL-Oyunun Kurucusu( Edit İtemler, Çar Banlama-Çözme Gibi Görevlerin Yetkilisidir) GA ( TL Yardımcısı) SGM ( Açılımı Super Game Master GM nin Bi Üstü Ve GMleri Yönetir. GM(GameMaster) Oyundaki Eventlerle İlgilenen 4x Hile Küfür Kontrolü Yapan Oyuncularla İlgilenen İMPLEMENTOR

* Neden Beni Seçmelisiniz? :
1.Adaletliyim.Oyuncular Arasında Ayrım Yapmam
2. Haksızlığa Tahammül Edemem
3. Tecrübem Çok İyi
4. Yabancı Dilim Var Gerekirse

5. Oyuncularla Gerekirse Çok Ciddi Gerekirse Çok İçiçe Olabilirm
6. Saygıda Kimseye Kusur Etmem Ne Userlara Nede TL mize

Serverınıza Günlük En Az 30 User Çekebilirim. Ayrıyeten GMlik Verirseniz Sitemde Sizin Reklamınızı Yayınlarım.
* İletişim Adresleriniz :
MSN Messenger: moskovafatihi@turkmmo.com
Facebook:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)