OnurBoyla 1
OnurBoyla
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
mavzermete 1
mavzermete
dreamstone 1
dreamstone
Hikaye Ekle

[FireWaLL][Navicat][Putty][FileZilla][Tüm Hatalar]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan moskovafatihi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 973
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

* Adım : Fatih

* Yaşadığım Şehir : Moskova

* Daha Önce GM Lik Yaptığım Serverler : TKMt2 ( VIP ), EpicMt2, MelankolaMT2, DevoOnline Bunun Gibi 7 Server DAha. + Rus PVP Lerindede Görev Aldım.

* Günlük ONLİNE Sürem : 7/24 / 3 Yıldır Grafikerim İşim Comp Başı Olduu İçin. Online sürem Bu kadar Yüksek

* GM Lik Bilgim [Tecrübem] :Metin2 Tecrübem 4 Yıl. Ama GMlik Tecrübem 1.5 Yıl. En Önemli Özelliklerim: [FirewaLL Kurabiliyorum.] [Navicat'ı Ezbere Biliyorum] [Putty'den Çok İyi Anlıyorum] [Filezilla Ve Diğer FTP Programlarını Çok İyi Biliyorum] [Metin2 Kurullumunda, Oyun İçinde Çıkan Bütün Sorunların Çözümlerini Bende Bulabilirsiniz]

Uzmanlık Alanlarım:
--C/C++
--C#
--HTML
--SpyWare
--Security
--Private Security
--XML/XPTS
--Hosting
--PHP Codes
--Ve Server kurulumunda Gerekli Olan Birçok Kodlamalar

* Benim Ağızımdan Metin2: Bence Metin2 Kardeşlik Dostluk Ve Birliğin Öğrenildiği, bazıların uğraşması gereken bazılarınında şansının yaver gittiği MMORPG Tabanlı Saygının Üst Seviyede Olması Gereken Eğlencenin Son Dorukta Olduğu Bir Oyun (:

* Oyun İçi Bir Yetkilinin GÖREVİ(GM,TL,SGM,GA Vs. ) Nedir ? : TL-Oyunun Kurucusu( Edit İtemler, Çar Banlama-Çözme Gibi Görevlerin Yetkilisidir) GA ( TL Yardımcısı) SGM ( Açılımı Super Game Master GM nin Bi Üstü Ve GMleri Yönetir. GM(GameMaster) Oyundaki Eventlerle İlgilenen 4x Hile Küfür Kontrolü Yapan Oyuncularla İlgilenen İMPLEMENTOR (:

* Neden Beni Seçmelisiniz? :
1.Adaletliyim.Oyuncular Arasında Ayrım Yapmam
2. Haksızlığa Tahammül Edemem
3. Tecrübem Çok İyi
4. Yabancı Dilim Var Gerekirse (:
5. Oyuncularla Gerekirse Çok Ciddi Gerekirse Çok İçiçe Olabilirm
6. Saygıda Kimseye Kusur Etmem Ne Userlara Nede TL mize (:

Serverınıza Günlük En Az 30 User Çekebilirim. Ayrıyeten GMlik Verirseniz Sitemde Sizin Reklamınızı Yayınlarım.

* İletişim Adresleriniz :

MSN Messenger: moskovafatihi@turkmmo.com

Facebook:

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri