HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Admin Anlamıyorum Hareket Yaptım Diye 15 gün Ban Yemişim Hareket 3 Gün Ban DeğiLmi Ayriyeten Sebebi Şu BUz cadısını Keserken Başıma GeldiLer bende Küfür Ettim Sebebi Ben Tam Dönüştüm Kesiorum UFak bi Canı KaLdı geLdi YÜkselttiler canını Sonrada Başıma Mİstikleri Topladılar ben Köşedeyim Mistik YOktu ne güzeL :S Sonra öLdüm DÖnüşüm Boşa Gİtti Sonra Bİ daha Dönüştüm kesiorum HerifLer DaLıo Canı doLuyo Cadının KS de Banned deiLmi O neden Banlanmadı Ayriyeten O kadar ağır bişi demedim neden 15 gün 3 gün oLması Lazım LÜtfen Detaylı Bi Araştırın ?
MMoMT2 Bir Savaş Oyunu.
Büyük Balık Küçük Balığı Yer
MMoMT2 Oyun Kuraları
Büyük Balık Küçük Balığı Yer

MMoMT2 Oyun Kuraları
admin' Alıntı:Küfür - 15 Gün & 30 Gün
Arkadaşım aç o sayfatı ağır hakaret 10 gün küfür 15 gün ben sadece mk yazdım bu kadar buna 15 gün ggeldi ?
Mk moda oldu artık merak etme adminler o MK kelimesinin hangi kelimeden türetildigini hangi anlama geldigini biliyorlar ve bu kelime 15 gün ban sebebi ...
Ayrıca cadıyı kesiyorsan kesersen adamlar dalmakta özgür seni kesmekteede özgür savaş oyunu ban yiceklerini gerektirecek bir duurm yok ...
Ayrıca cadıyı kesiyorsan kesersen adamlar dalmakta özgür seni kesmekteede özgür savaş oyunu ban yiceklerini gerektirecek bir duurm yok ...
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)