HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Çok eski zamanlarda kimsenin gitmeye cesaret edemediği gittiği zaman dönemediği 3 tane krallık yaşarmış,bunlar Shinsoo,Chunjo,Munjoo'idi aralarında husumet değil,en ufak tatsızlık bile olmazdı.Kralları çok iyi anlaşır, birbiriyle sık sık ticaret yapardı. Gel zaman git zaman topraklarda kuraklık başladı, birbirleriyle ticaret yapmıyorlar hatta ticaret yapanların atlarını ve yüklerini alıp bırakıyorlardı. Zaman geçtikce geçti, kuraklık hat safhaya ulaştı insanlar birbirlerinin malına göz diker oldu. Artık halk için huzur kalmamıştı kadim dostlar birbirine düşmüştü, bir ekmek için birbirleriyle kavga ediyor hatta birbirlerni öldürüyorlardı taaki kuraklığı bitirenin gelişine kadar...
Hikaye yazmayı denemek istedim. beğendiyseniz de beğenmediyseniz de yorum yaparsanız sevinirim.
fakat sırf mesaj sayım artsın diye yorum yapmayın gerçekten eleştirel yaklaşın.
Hikaye yazmayı denemek istedim. beğendiyseniz de beğenmediyseniz de yorum yaparsanız sevinirim.
fakat sırf mesaj sayım artsın diye yorum yapmayın gerçekten eleştirel yaklaşın.
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)