HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Herkeze Selamlar
Bildiğimiz Gibi En Hızlı İndirme Hızı Olan İnternet Tarayıcısı Google Chrome Ama Benim mozilla ya olan bağımlılığım Beni Bir Araştırmaya İtti Ve Buldum
Mozillanın Bu Eklentisi İndirmeyi Hızlandırıyor Kendim Denedim Örnek
1,5 Gb Büyüklüğünde Bir Oyunu Normal Yoldan İndirdim Yaklaşık 2 saat Sürdü [internet hızı 10 Mbps] ama Mozillanın bu eklentisi saysinde 2 dk olmadan yükleme %15'e Geldi Size Link Verdemen Önce Bu Programın Nasıl Kullanıldığını Anlatıcam.
Öncelikle İndireceğiniz Linki [Örnk;]
[İNDİR] < Bunu Bir Tuş olarak farz edelim
Normalde Buna sol click ile tıklayıp indiriririz Ama Bu Eklentiyi İndirdikten Sonra
Download with Down Them All A Tıklıyıp İndiriyoruz...
Evet Hepsi Bu kadar isterseniz Küçük bir Grafiği var Açılan Pencerede İstediğiniz indirmenin üstünde tutun ve İndirme Hızını Görürsünüz
Turkmmo.com Kagandemir Tarafından Yazılmıştır Alıntı Yapan Belirtirse Sevinirim
Bildiğimiz Gibi En Hızlı İndirme Hızı Olan İnternet Tarayıcısı Google Chrome Ama Benim mozilla ya olan bağımlılığım Beni Bir Araştırmaya İtti Ve Buldum
Mozillanın Bu Eklentisi İndirmeyi Hızlandırıyor Kendim Denedim Örnek
1,5 Gb Büyüklüğünde Bir Oyunu Normal Yoldan İndirdim Yaklaşık 2 saat Sürdü [internet hızı 10 Mbps] ama Mozillanın bu eklentisi saysinde 2 dk olmadan yükleme %15'e Geldi Size Link Verdemen Önce Bu Programın Nasıl Kullanıldığını Anlatıcam.
Öncelikle İndireceğiniz Linki [Örnk;]
[İNDİR] < Bunu Bir Tuş olarak farz edelim
Normalde Buna sol click ile tıklayıp indiriririz Ama Bu Eklentiyi İndirdikten Sonra
Download with Down Them All A Tıklıyıp İndiriyoruz...
Evet Hepsi Bu kadar isterseniz Küçük bir Grafiği var Açılan Pencerede İstediğiniz indirmenin üstünde tutun ve İndirme Hızını Görürsünüz

Turkmmo.com Kagandemir Tarafından Yazılmıştır Alıntı Yapan Belirtirse Sevinirim

Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)