ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Dx Vs Rated Rko

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RüzgaRınSonu19.07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Konular
770
Reaksiyon Skoru
25
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 11 Ay 1 Gün
Başarım Puanı
160
MmoLira
-100
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Jeff Hardy mirzahanx
Matt HardyJr. Ernesto Jeff Hardy
Cm Punk:Yok Sanırım
Hearth Break Kid:Ben xD
Triple H:Çoşkun qanqa
Vs
Randy Orton:yok
Edge:yok
Gregory Helms:Yoq
Mike Knox:Yok
John Nitro:Yok
2oo6 da oynandı bu maç eski bayağı
ilk başta triple h kelly kelly e afedersiniz ama sütyenini çıkar dior :D ardından mike knox un sevgilisi olduğu için vuruor çoşkuna :D ben bi tekme çakıom yerde :D sonra hakeme soruom saydırabilirmiyim diye hakem evet dio 1 2 3 tuş :D:D yemin ederimki :D:D ardından bişeyler konuşuo Dx sonra sahnede john nitro ile ben yaylanın diye yaylanma yerlerine attım 4 kere üst üste döndü vuramadım :D ardından maria ya elimi koydum bi çığlıka ttı ödüm koptu :D:D nitro sinirlendi bi tokat çaktım :D köşeye gitti tokat çakıom maria da koca karılar gibi çığlık atıo :D ardından elini burktum mirhazan a verdim :D oda vurdu bir kere :D yaylanma yerlerine atıodu mirhazan sonra nitro döndü o attı ondan sonra mirhazan tekme attı :D sonra ernesto ya verdi tagı :D tag team finished yapıolar :D 1 2 olmadı :( köşeye itti nitro ernesto yu helms tag aldı 5 kere vurdu ardından köşeye gitti ondan sonra helms diğer köşeye attı ernesto sonra köşedeyken helms geliyodu üstüne vurdu helms ernesto nun köşeye gittiğini görünce ayaklarından güm yere :D helms tagı edge ye verdi :( tag team finished yapıolar :D 7 kere yerdeyken ernesto ya tekme attı edge :( helms e verdi tagı :) finished yaptılar tag team :D helms tuttu yere attı randy e verdi tagı :( bir tag team ffinished daha :) bu arada ernesto nun azından kan düsüor sanırım randy nitroya verdi tagı 11 kere vurdu nitro :( eernesto canandı nitro vurdu ama genede twist of fate yedi sonra cm punk a verdi tagı süper haraketler yapıor :D köşeye attı üstüne gitti ardından eliyle twist of fate ye benzer bir hareket yaptı cm punk süper bir kilit yapıor :D bu sefer edge girdi sahneye cm pnuk u yere düşürdü 4 kere vurdu saçından tuttu köşeye attı :D vuruyor o arada o arada diğer köşeye attı c m punkun üzerine giderken cm punk ayak attı :D randy yasak bir haraket yaptı hakem gördü galiba bişey demedi cm punk yerde randy e verdi tagı randy uçan tekme attı 1 2 güm :D helms e verdi tagı bu sefer helms cm punk a bi vurdu görmelisiniz :D sonra kilit yapıor randy e tagı verdi randy vurdu cm punk canlandı karşılıklı yumruklaşıorlar bu sefer cm punk vurmaya başladı randy özel haraketini yaptı (hani twist of fate ye benzeyen) cm punk yerrde 1 2 ben engelliorum :Dsonra edge tagı aldı bir köşede pnuk bir köşede edge edge bi speara gitti sonra çok kötü oldu o çoşkuna verdi edge de helms e zuhaah :D:D çoşkun çoştu valla big show u bile döver şun anda :D birden tekme attı değişik bir tekme :D randy ede aynıını yaptı :D helmsede kafasını ayağına sertçe kodu :D finishere giderken edge vurdu ben geliom :D etraf karıştı randy gelirken mirzahan geldi noluo :D aynı anda ben le mirzahan ben randy e o edge ye uçtuk xD pardon ben edge mirzahan randy e mis :D sonra çoşkun sahnesi yere düşürüyor edğişik bir finishedle ernestoya tagı verdi oda twist of fate bakıyorum mirzahan köşeye çıkıor swanton bomb :D ernesto 1 2 3 :D:D sonra herkez çıkıor edge yle rand y saha ya girmeye korkuo hatta girmiolar :D ernesto mirzahan koşuyorlar dövüyorlar orda onları areneya götürüolar (bu arada randy edge o zaman tag team championu olduğu için kemerleri var çıkış yerinde kemerler kalıor üle ) hepsi dövüo ikisini bende tekmeyi çakıom :D 1 2 3 saydırdım randy kaldı btek ssonra randy taraftarların oraya doğru kaçıo ama cm punk ernesto mirzahan onu rakip edio onu gene arenaya götürüolar ben tekmeyi çakıom çoşkun finished 1 2 3 bitti :D

Yanlış Anlama ama hiç qüzel anlatmamışsın ....

kanka takma onu:D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri