- Konular
- 770
- Reaksiyon Skoru
- 25
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 11 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 160
- MmoLira
- -100
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Jeff Hardy mirzahanx
Matt HardyJr. Ernesto Jeff Hardy
Cm Punk:Yok Sanırım
Hearth Break Kid:Ben xD
Triple H:Çoşkun qanqa
Vs
Randy Orton:yok
Edge:yok
Gregory Helms:Yoq
Mike Knox:Yok
John Nitro:Yok
2oo6 da oynandı bu maç eski bayağı
ilk başta triple h kelly kelly e afedersiniz ama sütyenini çıkar dior
ardından mike knox un sevgilisi olduğu için vuruor çoşkuna
ben bi tekme çakıom yerde
sonra hakeme soruom saydırabilirmiyim diye hakem evet dio 1 2 3 tuş 
yemin ederimki 
ardından bişeyler konuşuo Dx sonra sahnede john nitro ile ben yaylanın diye yaylanma yerlerine attım 4 kere üst üste döndü vuramadım
ardından maria ya elimi koydum bi çığlıka ttı ödüm koptu 
nitro sinirlendi bi tokat çaktım
köşeye gitti tokat çakıom maria da koca karılar gibi çığlık atıo
ardından elini burktum mirhazan a verdim
oda vurdu bir kere
yaylanma yerlerine atıodu mirhazan sonra nitro döndü o attı ondan sonra mirhazan tekme attı
sonra ernesto ya verdi tagı
tag team finished yapıolar
1 2 olmadı
köşeye itti nitro ernesto yu helms tag aldı 5 kere vurdu ardından köşeye gitti ondan sonra helms diğer köşeye attı ernesto sonra köşedeyken helms geliyodu üstüne vurdu helms ernesto nun köşeye gittiğini görünce ayaklarından güm yere
helms tagı edge ye verdi
7 kere yerdeyken ernesto ya tekme attı edge
helms e verdi tagı
finished yaptılar tag team
helms tuttu yere attı randy e verdi tagı
bir tag team ffinished daha
bu arada ernesto nun azından kan düsüor sanırım randy nitroya verdi tagı 11 kere vurdu nitro
eernesto canandı nitro vurdu ama genede twist of fate yedi sonra cm punk a verdi tagı süper haraketler yapıor
köşeye attı üstüne gitti ardından eliyle twist of fate ye benzer bir hareket yaptı cm punk süper bir kilit yapıor
bu sefer edge girdi sahneye cm pnuk u yere düşürdü 4 kere vurdu saçından tuttu köşeye attı
vuruyor o arada o arada diğer köşeye attı c m punkun üzerine giderken cm punk ayak attı
randy yasak bir haraket yaptı hakem gördü galiba bişey demedi cm punk yerde randy e verdi tagı randy uçan tekme attı 1 2 güm
helms e verdi tagı bu sefer helms cm punk a bi vurdu görmelisiniz
sonra kilit yapıor randy e tagı verdi randy vurdu cm punk canlandı karşılıklı yumruklaşıorlar bu sefer cm punk vurmaya başladı randy özel haraketini yaptı (hani twist of fate ye benzeyen) cm punk yerrde 1 2 ben engelliorum
sonra edge tagı aldı bir köşede pnuk bir köşede edge edge bi speara gitti sonra çok kötü oldu o çoşkuna verdi edge de helms e zuhaah 
çoşkun çoştu valla big show u bile döver şun anda
birden tekme attı değişik bir tekme
randy ede aynıını yaptı
helmsede kafasını ayağına sertçe kodu
finishere giderken edge vurdu ben geliom
etraf karıştı randy gelirken mirzahan geldi noluo
aynı anda ben le mirzahan ben randy e o edge ye uçtuk xD pardon ben edge mirzahan randy e mis
sonra çoşkun sahnesi yere düşürüyor edğişik bir finishedle ernestoya tagı verdi oda twist of fate bakıyorum mirzahan köşeye çıkıor swanton bomb
ernesto 1 2 3 
sonra herkez çıkıor edge yle rand y saha ya girmeye korkuo hatta girmiolar
ernesto mirzahan koşuyorlar dövüyorlar orda onları areneya götürüolar (bu arada randy edge o zaman tag team championu olduğu için kemerleri var çıkış yerinde kemerler kalıor üle ) hepsi dövüo ikisini bende tekmeyi çakıom
1 2 3 saydırdım randy kaldı btek ssonra randy taraftarların oraya doğru kaçıo ama cm punk ernesto mirzahan onu rakip edio onu gene arenaya götürüolar ben tekmeyi çakıom çoşkun finished 1 2 3 bitti 
Matt HardyJr. Ernesto Jeff Hardy
Cm Punk:Yok Sanırım
Hearth Break Kid:Ben xD
Triple H:Çoşkun qanqa
Vs
Randy Orton:yok
Edge:yok
Gregory Helms:Yoq
Mike Knox:Yok
John Nitro:Yok
2oo6 da oynandı bu maç eski bayağı
ilk başta triple h kelly kelly e afedersiniz ama sütyenini çıkar dior
ardından mike knox un sevgilisi olduğu için vuruor çoşkuna
ben bi tekme çakıom yerde
sonra hakeme soruom saydırabilirmiyim diye hakem evet dio 1 2 3 tuş 
yemin ederimki 
ardından bişeyler konuşuo Dx sonra sahnede john nitro ile ben yaylanın diye yaylanma yerlerine attım 4 kere üst üste döndü vuramadım
ardından maria ya elimi koydum bi çığlıka ttı ödüm koptu 
nitro sinirlendi bi tokat çaktım
köşeye gitti tokat çakıom maria da koca karılar gibi çığlık atıo
ardından elini burktum mirhazan a verdim
oda vurdu bir kere
yaylanma yerlerine atıodu mirhazan sonra nitro döndü o attı ondan sonra mirhazan tekme attı
sonra ernesto ya verdi tagı
1 2 olmadı
köşeye itti nitro ernesto yu helms tag aldı 5 kere vurdu ardından köşeye gitti ondan sonra helms diğer köşeye attı ernesto sonra köşedeyken helms geliyodu üstüne vurdu helms ernesto nun köşeye gittiğini görünce ayaklarından güm yere
helms tagı edge ye verdi
7 kere yerdeyken ernesto ya tekme attı edge
helms e verdi tagı
finished yaptılar tag team
helms tuttu yere attı randy e verdi tagı
bir tag team ffinished daha
bu arada ernesto nun azından kan düsüor sanırım randy nitroya verdi tagı 11 kere vurdu nitro
eernesto canandı nitro vurdu ama genede twist of fate yedi sonra cm punk a verdi tagı süper haraketler yapıor
köşeye attı üstüne gitti ardından eliyle twist of fate ye benzer bir hareket yaptı cm punk süper bir kilit yapıor
bu sefer edge girdi sahneye cm pnuk u yere düşürdü 4 kere vurdu saçından tuttu köşeye attı
vuruyor o arada o arada diğer köşeye attı c m punkun üzerine giderken cm punk ayak attı
randy yasak bir haraket yaptı hakem gördü galiba bişey demedi cm punk yerde randy e verdi tagı randy uçan tekme attı 1 2 güm
helms e verdi tagı bu sefer helms cm punk a bi vurdu görmelisiniz
sonra kilit yapıor randy e tagı verdi randy vurdu cm punk canlandı karşılıklı yumruklaşıorlar bu sefer cm punk vurmaya başladı randy özel haraketini yaptı (hani twist of fate ye benzeyen) cm punk yerrde 1 2 ben engelliorum
sonra edge tagı aldı bir köşede pnuk bir köşede edge edge bi speara gitti sonra çok kötü oldu o çoşkuna verdi edge de helms e zuhaah 
çoşkun çoştu valla big show u bile döver şun anda
birden tekme attı değişik bir tekme
randy ede aynıını yaptı
helmsede kafasını ayağına sertçe kodu
finishere giderken edge vurdu ben geliom
etraf karıştı randy gelirken mirzahan geldi noluo
aynı anda ben le mirzahan ben randy e o edge ye uçtuk xD pardon ben edge mirzahan randy e mis
sonra çoşkun sahnesi yere düşürüyor edğişik bir finishedle ernestoya tagı verdi oda twist of fate bakıyorum mirzahan köşeye çıkıor swanton bomb
ernesto 1 2 3 
sonra herkez çıkıor edge yle rand y saha ya girmeye korkuo hatta girmiolar
ernesto mirzahan koşuyorlar dövüyorlar orda onları areneya götürüolar (bu arada randy edge o zaman tag team championu olduğu için kemerleri var çıkış yerinde kemerler kalıor üle ) hepsi dövüo ikisini bende tekmeyi çakıom
1 2 3 saydırdım randy kaldı btek ssonra randy taraftarların oraya doğru kaçıo ama cm punk ernesto mirzahan onu rakip edio onu gene arenaya götürüolar ben tekmeyi çakıom çoşkun finished 1 2 3 bitti 
- Konular
- 114
- Reaksiyon Skoru
- 54
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 10 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 122
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
Yanlış Anlama ama hiç qüzel anlatmamışsın ....
- Konular
- 770
- Reaksiyon Skoru
- 25
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 11 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 160
- MmoLira
- -100
- DevLira
- 0
yaaa 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)