mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Wall hacki özledinizmi ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan metin2mania
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 729

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

denemedim, indirmedim ama paylaşım için teşekkür ederim, umarım doğrudur, işine yaraan çıkar ;)

az önce indirdim . doğrudan bir trojen yakalamadı ancak foto bir pwpserverden alıntı. o yüzden güvenemedim geniş bir tarama yaptım. 3-4 tane truva ve böcek yakaladım ama baya eskilerden kalma olduğu için kısa sürede temizledim pcden. Bilmeyen arkadaşların indirmesini tavsiye etmem ayrıca verilen packların herhangi bir etkisi yok normal metn2 packının aynıları sadece içlerine böcek yerleştirilmiş konu kilit .

az önce indirdim . doğrudan bir trojen yakalamadı ancak foto bir pwpserverden alıntı. o yüzden güvenemedim geniş bir tarama yaptım. 3-4 tane truva ve böcek yakaladım ama baya eskilerden kalma olduğu için kısa sürede temizledim pcden. Bilmeyen arkadaşların indirmesini tavsiye etmem ayrıca verilen packların herhangi bir etkisi yok normal metn2 packının aynıları sadece içlerine böcek yerleştirilmiş konu kilit .

1- pvp server deil sw yakamoz dikkatini çekerim

2-içinde virüs yok ben kullanıyorum üstelik unfair gamers sitesinden indirdim ve konu sabitti orda yani en çok ziyaret edilen hack forumundan indirdim virüs olması imkansız madem virüs var foto çek yolla bakalım

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri