- Konular
- 5,138
- Reaksiyon Skoru
- 3,089
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 15 Yıl 7 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 400
- MmoLira
- -75
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Siyasal Bilimler Profesörü. Kahramanmaraşın Divanlı Mahallesinde 1950 yılında doğdu. Orta Doğu Amme İdaresi Enstitüsünden yönetim bilimleri dalında lisans, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinden siyaset bilimi dalında yüksek lisans ve doktora dereceleri aldı. Türkiye Bilimsel ve Teknik Araştırma Kurumunda uzman, Başbakanlıkta danışman ve Cumhurbaşkanlığında başdanışman olarak çalıştı. Daha sonra üniversite öğretim üyeliğine atandı. Kırıkkale Üniversitesi Tarih ve Kamu Yönetimi Bölümlerinde Öğretim Üyeliği ve Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü; Başkent Üniversitesinde Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyeliği; Kocaeli Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Kurucu Başkanlığı görevlerinde bulundu. Türkiye dışında British Chevening bursuyla Londra Üniversitesinde Asya ve Afrika İncelemeleri Okulu Siyaset Bölümünde; Fulbright bursuyla Washington DCde Georgetown Üniversitesi Tarih Bölümünde; İngiltere ve ABD Arşivlerinde ve İsviçrede Birleşmiş Milletler Arşivinde incelemeler yaptı.
Prof. Dr. Hikmet Özdemirin Türkiyenin siyasî tarihi ve anayasal kurumları üzerine yayınlanmış 22 kitabı vardır; evli ve iki çocukludur.
2002 Haziran ayından beri, Ankarada, Türk Tarih Kurumu Ermeni Araştırmaları Başkanı olarak Birinci Dünya Savaşı ve Türkiye alanında incelemelerini sürdürmektedir.
Prof. Dr. Hikmet Özdemirin Türkiyenin siyasî tarihi ve anayasal kurumları üzerine yayınlanmış 22 kitabı vardır; evli ve iki çocukludur.
2002 Haziran ayından beri, Ankarada, Türk Tarih Kurumu Ermeni Araştırmaları Başkanı olarak Birinci Dünya Savaşı ve Türkiye alanında incelemelerini sürdürmektedir.
- Konular
- 3,049
- Reaksiyon Skoru
- 179
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 16 Yıl 8 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 256
- MmoLira
- -102
- DevLira
- 0
Teşekkürler.
- Konular
- 5,138
- Reaksiyon Skoru
- 3,089
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 15 Yıl 7 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 400
- MmoLira
- -75
- DevLira
- 0
Ben Teşekkür Ederim 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)