Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
RasroTummmm... <3
Bü Günlere Gelmemi Saglayan Gercekten Emegi Gecen Arkadaslarımı Sayıcam Ve Resimdeki Carda Ne İtem Varsa Onlara Borcluyum....
ChokTehLike :
Ben Soyuldugumda Beni Yalnız Bırakmayan Herseyini Satıp Bana Kendi Editsizken Yardımcı Oldu.
Harryp : Eskidden İsTikLaL Anka Vardı Fakat Bir Zor Durumda Kaldıgımda Hep Cagırıp Gelen Samet İstedigimde Kasılmak İstedigimde Ws De Edit Verdi Beni Hic Yalnız Bırakmadı...
FinaL07 : 9.4 Aylık Abim Beni Birakmadı Hic (O Ayrı :ka19: )
UnstopLee : Baskasının Editleri Onda Emanetken Ben Zor Durumdayken Bana Verdi Ve Gırgır Samatayı Eksik Tutmadı.
Simdi Herkes İmsada Neden Ben Yokum Diyor
Her Önüne Geleni Yazsam 500 Karakterden Fazla Olur
Onlar İmzamda Öncelikle Yer Alır Hakları Var Bu RasroTun Emeginin Cogu Onlarda...
Hayatımın GercekLerı..
Bü Günlere Gelmemi Saglayan Gercekten Emegi Gecen Arkadaslarımı Sayıcam Ve Resimdeki Carda Ne İtem Varsa Onlara Borcluyum....
ChokTehLike :
Ben Soyuldugumda Beni Yalnız Bırakmayan Herseyini Satıp Bana Kendi Editsizken Yardımcı Oldu.
Harryp : Eskidden İsTikLaL Anka Vardı Fakat Bir Zor Durumda Kaldıgımda Hep Cagırıp Gelen Samet İstedigimde Kasılmak İstedigimde Ws De Edit Verdi Beni Hic Yalnız Bırakmadı...
FinaL07 : 9.4 Aylık Abim Beni Birakmadı Hic (O Ayrı :ka19: )
UnstopLee : Baskasının Editleri Onda Emanetken Ben Zor Durumdayken Bana Verdi Ve Gırgır Samatayı Eksik Tutmadı.
Simdi Herkes İmsada Neden Ben Yokum Diyor
Her Önüne Geleni Yazsam 500 Karakterden Fazla Olur

Onlar İmzamda Öncelikle Yer Alır Hakları Var Bu RasroTun Emeginin Cogu Onlarda...

Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Hayatımın GercekLerı..