TuZaKK 1
TuZaKK
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
farkmt2official 2
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

u1u1

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tolga9317
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 543
  • Görüntüleme Görüntüleme 104K

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

piç ihsan şifreyi deyiştirdin
ne

ya dstum burdan hiç bişi yapamıyorm çünkü inmiyo (: sunucuya balanılamıyor fln yazıyo cins oldum bu işe skecm zyn çindede karektere kadar geliyorm oyuna giriyorm 1 sniye snra oyundan atıyor harbi gcık olodum çar ful itemleriyle kaldı ölece ztn sokarım metin 2 sine çinine u1u1 ine amına koim hepsinn ohh bea içimi döktüm resmn tuzak olm bunlar we bu tuzaa düşenlerde bileriz işte kimi para tuzaı kimide zmn tuzaı işte la olm gelin hepberaber brakalım şu oyunları :D kompile enayiyiz olm :m08:99 olsan ne olur 70 olsan ne yzar yada gm olsan kaç yazar eline ne gececek am k nereye kadar kendinize sordunuzmu hiç böle sorular umarım brakırız bu oyunu wallahi sigaradan daha berbat bişi :mad:ruhsal yöndende çökertti biz pisikolojimizi bozdu we madii we manewi konulardada rol alıyo la bu amına kodumunn oyunları 3 yaşında bir çocuk bile oynuyo bu oynu bakın nasıl bir tuzaa düşmüşüz ki bu tuzaktan kurtulamıyorz olm resmen neyse artık gerisini düşünerete kendiniz halledersniz brakıcm bu oyunu ztn türkte 70 lvl çarım war çindede 95 ikisinide brakıcm silecm hatta skecem a mına koim:m08::m08::m08:

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri