Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

MotoPlus 2011 kapılarını açtı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CrazyAlkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 151

CrazyAlkan

Twitch.tv/CrazyAlkan
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Fahri Üye
TM Üye
Konular
14,630
Online süresi
9h 11m
Reaksiyon Skoru
8,946
Altın Konu
3
Başarım Puanı
708
MmoLira
-6,246
DevLira
0
Ticaret - 100%
7   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Motosiklet tutkunlarının heyecanla beklediği MotoPlus 2011, 24 Şubat 2011 tarihinde Istanbul Fuar Merkezi'nde kapılarını açtı. Fuar 27 Şubat 2011’e kadar ziyaret edilebilecek.

Bu yıl MOTED, MOTODER ve BİSED' in desteğiyle düzenlenecek olan Eurasia Moto Bike Expo Fuarı'nda birbirinden farklı motosikletler ve bisikletler ziyaretçilerin beğenisine sunulacak. Fuarda motosiklet ve bisikletlerin yanı sıra kasklar, sürücü giysileri, gözlükler, montlar, eldivenler, botlar, çizmeler, lastikler, modifiye ve performans kitleri, özel yağlar ve katkı maddeleri dahil, pek çok aksesuar ve ekipman sergilenecek.

Fuarın ilk gününde konuşan Honda Türkiye Genel Müdürü Hideto Yamasaki; “65 yıl önce ilk seri üretim ürünümüz “Dream D-Type”’ın üretiminden beri Honda, birçok farklı modeli müşterilerine sunuyor. 2008 yılında dünya çapında toplam 200 milyon motosiklet üretimine ulaştık. Honda Türkiye olarak önceliğimiz, yüksek kaliteli ürünleri, performanslı ve çevreye saygılı motor seçenekleriyle müşterilerimize sunmak. Motoplus 2011’de Honda’nın sloganı “Bu keyfi bizimle yaşayın!” ve size satış prensiplerimiz olan kalite ve güvenliğin yanında motosikletin size sunduğu keyfi de anlatacağız” dedi.

Lise öğrencilerine Honda’dan Eğitim

Otomotiv endüstrisinin servis ve bakım hizmetlerinde ihtiyaç duydugu yeni teknolojileri bilen teknik insan gücünü yetiştirmek üzere endüstriyel teknik eğitim okullarında uygulanan Honda Teknik Eğitimi alan ogrenciler fuarda Honda standini ziyaret etti. Bu kapsamda, Şişli Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri fuar sırasında da Honda Motosiklet Eğitim Merkezi’ni tanıyarak, ilk yardım egitimi aldilar.

teşekkürler

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri