HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar çoğunuz görmüşsünüzdür bu isimlere bencer isimlerde birçok silah çıkarıyolar ve bu isimdeki charlar z8games te gözükmüyor bu charlar ney diyecekseniz bunları GM lerin açtığı charlardır.
Neden Bu charlar Var?
Son yapılan patch ile gelen HERO Mode ile Black Markette bir bug oluştu ve bu bugdan faydalanmak isteyenler olacak bu yuzden bu charlar ile black marketteki bugu yok etmeye çalışıyorlar ve en yakın zamanda yeni bi patch ile bu sorunu yok edecekler yani bu charları açmanın amacı black marketteki bugu yok etmek
Alıntıdır Ceviri Tamamen Bana Ayittir
Bir China Sitesinde Buldum
Neden Bu charlar Var?
Son yapılan patch ile gelen HERO Mode ile Black Markette bir bug oluştu ve bu bugdan faydalanmak isteyenler olacak bu yuzden bu charlar ile black marketteki bugu yok etmeye çalışıyorlar ve en yakın zamanda yeni bi patch ile bu sorunu yok edecekler yani bu charları açmanın amacı black marketteki bugu yok etmek
Alıntıdır Ceviri Tamamen Bana Ayittir
Bir China Sitesinde Buldum
benim ogrendigim kadariyla bu itemleri cikaranlar normal oyuncular sadece patch ile gelen hatada isimleri hatali gösteriyor.
Hayır gm nin açtığı charlar çünkü orda silah alan birinin ismini arattır z8gamesten bulamassın
ben ne dedim zaten o itemleri cikaranlar normal player ama isimleri öyle hatali gösteriyor 

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)