C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Yıldızlar geri dönüyor

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan JinPachi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 185

JinPachi

Level 10
TM Üye
Katılım
22 Şub 2011
Konular
2,801
Mesajlar
5,369
Reaksiyon Skoru
367
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 3 Ay 18 Gün
Başarım Puanı
230
MmoLira
-101
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Modafinil kullanmaktan aklanan Taurasi ile yakın arkadaşı Penny Taylor, F.Bahçe`ye geri dönüyor.


Doping skandalına kurban giden Diana Taurasi ile yakın arkadaşı Penny Taylor geri dönüyor... Sarı-Lacivertliler, 800 bin dolarlık ücretlerine 200`er bin dolar zam yaparak iki basketbolcuyu ikna etti.


Akşam`ın haberine göre; Basketbol Federasyonu da Taurasi`nin lisansı için ek kontenjan açıp Fenerbahçe`ye asist yapacak. F.Bahçe ile barış sağlamayı amaçlayan TBF`ye bu kez G.Saray`ın savaş açmasından endişe ediliyor.


F.Bahçe yönetimi, `Modafinil` kullanmakla suçlanan ancak doping testinin Hacettepe`nin hatası olduğu ortaya çıkınca aklanan Diana Taurasi ve yakın arkadaşının yaşadıklarına isyan ederek Türkiye`yi terk eden Penny Taylor`ın geri dönmesi için gerekli adımları attı.


Büyük ihtimalle Avrupa şampiyonluğunu kaybeden ancak ligde yeniden favori duruma gelmek isteyen F.Bahçe yönetimi, 800`er bin dolar alan iki basketbolcunun ücretini 200`er bin dolar zamla bir milyon dolara çıkardı.


Taurasi zammı kabul edince, arkadaşından ayrılmaya hiçbir zaman sıcak bakmayan Taylor da F.Bahçe`ye dönme kararı aldı. Avustralya asıllı Taylor`ın lisansı var ama Taurasi için yabancı kontenjanında ek düzenlemeye gidilmesi gerekiyor.


KRİZ YARIN ÇÖZÜLÜYOR
Bu noktada devreye Başkan Aziz Yıldırım`ın sorunları çözmek yerine başkanı Turgay Demirel`i ABD ziyaretine çıkmakla itham ettiği Türkiye Basketbol Federasyonu giriyor.


TBF yönetimi yarın yapacağı toplantıda sporcuların ve kulüplerin mağdur edildiği gerekçesiyle Taurasi ile dopingden aklanan Ceyhan Belediyesi`nin basketbolcusu Monique Coker için kulüplerine ek yabancı kontenjanı verecek. Böylece hem Taurasi`nin lisans ve sözleşme sorunu halledilecek hem de Federasyon ile Fenerbahçe arasındaki kriz kısmen çözülecek.


BU İŞTE TEK KAYBEDEN VAR
Diana Taurasi ile Penny Taylor da doping testi sürecinde çektikleri acıyı 200`er bin dolarlık dopingle unutmaya çalışacak. F.Bahçe, sporcular ve federasyonun karlı çıkacağı bu operasyonun kaybedenine gelince...


Ek kontenjan hakkının F.Bahçe ve Ceyhan Belediyesi ile sınırlı tutulması bekleniyor. Bayanlar Basketbol Ligi`nde F.Bahçe ile şampiyonluk için çekişen G.Saray`ın da haksız rekabetin önüne geçmek için ek hak isteyeceği bildirildi.


HACETTEPE`DEN TFF`YE %100 ZARAR
Türkiye Futbol Federasyonu, doping testlerini Köln`de bulunan Doping Kontrol Merkezi`nde yaptırmaya başladığını açıkladı.


TFF yetkilileri, Hacettepe Doping Kontrol Merkezi`ne hatalı çıkan testlerde nerede yanlış yaptıklarını sordu. Ancak Hacettepe`den cevap alınamadı. Bunun üzerine Federasyon maliyet iki katına çıkmasına karşın numuneleri Köln`deki Doping Kontrol Merkezi`ne gönderme kararı aldı.
 
Teşekkürler,
Güzel Paylaşım.
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst