Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar K.Bakmayın Rsesim Koymayı Bilmedim İçin ÖZelliklerini Anlatım Dedim [ Kraliyet ]
Arkadaşlar Kraliyet Zırhı Hiç Bir Slottan (Canavardan) Düşmez !! Satılmaz +Basılmaz Ticarete Konulmaz Yere Atılmaz Depoya Konulmaz Vb. ! Kraliyet Zırhı Özel Bayrak Savaşlarında Bayraktaki En Güçlü Kişi Kimse [GM] Ona Kraliyet Zırhı Verir !! Mesela Kırmızı Bayrak İle Mavi Bayrak Savaşında Her İki Bayrağada Bayraktaki En Güçlü LwL'i Vb. Kişilere Kraliyet Zırhı Verilir ! Bu Kraliyet Zırhı Ne Görevden Çıkar Nede Başka Birşeyden !! Ayrıca Kraliyet Zırhı Bayrak Savaşı Bittikten Sonra 10 Gün Boyunca Sizde Kalır Ve 10 Günün Sonunda Yine [GM] Tarafından Sizden Alınır ! Ayrıca Bayrak Savaşında Hangi Bayrak Kazanırsa Onlara Pot Dağıtılır kraliyet zırhı +9 çeliğe + basmaktır. fakat + demircide basılmaz artı basmak için sihirli metalle ihtiyacınız vardır Metin2 Kraliyet Zırhı metin2 oyununun en güçlü zırhıdır 550 defansa sahiptir,ayrıca hareket hızınızı düşürmez +10 hareket hızı verir,kesin birbilgi olmamakla birlikte efsunlu bir zırh olduğuda söylenir.Ayrıca kraliyet zırhı satılamaz yere atılamaz..
+ Rep Vermesenizde Enazından Bi Yorum Yazarsanız Sewinirim..
Buarada Arkadaşlar Bi Konuya Nasıl Resim Koyulur ?
Buarada Arkadaşlar Bi Konuya Nasıl Resim Koyulur ?
Son düzenleme: