Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar bilmemek ayıp değil sonuçta bende bilmediğim bir soruyu size sorucam.Örn:bir link veriyoruz.Download linki ben yapınca sadece link gözüküyo yani konuyu açınca www........com gibi gözüküyo diğer bazı üyelerde yapınca üzerinde tıkla yazıyo link yerine öğle yazıyo öyle şekilde nasıl yapabilirim.
Şimdi istediğin şeyi yazıyosun atıyorum TIKLA yazdın. o TIKLA yı mouse ile seçiyosun yani şöyle anlatıyım bir metinden alıntı yapacagını düsün belli bir alanı istersin ya secip kopyala dersin. O TIKLA nın tamamını seciyosun. Sonra Web Adresi Ekle diye bi ikon var mesajın üst kısmında harflerin boyutuna filan ayarladıgın yerde. Ona basıyosun ekliycen linki oraya yazıp Ok diyosun. Sonra konuyu actıgında TIKLA ya basıldıgında linke baglanıyo.