noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
bikral 1
bikral
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Navicattan şifre değiştirmek.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ASKYALANMIS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

ASKYALANMIS

Level 4
TM Üye
Konular
30
Reaksiyon Skoru
19
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 4 Ay 9 Gün
Başarım Puanı
72
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Forumda bu konudan var mıdır bilmiyorum.Açıkcası çok araştirmadim da ama baktığım kadarıyla 1-2 kişide gordum fakat linkler kırıktı.Her neyse geçelim anlatımımıza.

Şimdi vermiş oldugum linke tıklayın.

şifre değiştirme sayfasi

*Ve şimdi de yapmak istediğiniz şifreyi "password" bolumune yazın.
*"Generate" ye basıyoruz.Biraz bekledikten sonra yani şifre kodunuz oluştuktan sonra "MySQL5" yazan yerdeki kodu aynen kopyalıyoruz.

Gelelim nereye yapiştiracağimiza;

Navicata giriyoruz."Account/account' a giriyoruz ve password yerine kopyaadığımız kodu giriyoruz.Şimdi aşağıda ki notu dikkatli okuyunuz.!!

NOT:Arkadaşlar Koddaki a,b,c vs. harfleri BÜYÜK olarak yazın ve başına *(yıldız) koyun.Mesela 123456789 şifresini üzerinden göstereyim.

"cc67043c7bcff5eea5566bd9b1f3c74fd9a5cf5d" şimdi siz generate'ye bastıgınızda MySQL5'de şifreniz boyle gorunecektir.Sizin yapmanız gereken şey şudur.

*CC67043C7BCFF5EEA5566BD9B1F3C74FD9A5CF5D

ve serverinize reboot attıktan sonra yeni şifrenizle chariniza giriş yapabilrsiniz.
TEK İSTEDĞİM ŞEY EMEĞE SAYGIDIR.!

Son düzenleme:
Paylaşım Için Teşekkürler.

Rica ederim arkadaşlar işinize yaradıysa ne mutlu bana.

ya abi o kadar kişi bakıyor sadece 2 yorum yapılıyor ya insana en çok koyanda bu işte.Faydalanıpta rep vermeyi geçtim bi yorum atmayan utansın.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri