Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle

Acil Gm Arıyorum Serverime..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Epinox HeaDSeaD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 106
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.

Ad = Faruk
Soyad = Şimdilik Yazmıyorum

Ne oLmak Istiyosunuz = Gm Olsam Yeter yetkilerim Açılsın
Tecrübeleriniz = Kendi Hamachi Serverlerimi Kurduğumda 5 Kez [OK] Arkadaşlarımla Kurduğumuz VPS Serverda (Aylık Parası 60 TL)
1 Kere [YTL] 2 Kere [SGA] 1 Kerede [GA] Oldum Ama Bunlar Kapanınca Bende Oyuncu Olarak Oynamaya Başlamak Zorunda Kaldım Oyunculuğa PEk Elim Yatkın Düşmedi O Yüzden Tekrar Gm Olmak İçin Bu Forumu Dolduruyorum..

Nerden =
Karabük

Yaş = 14

Hangi Programları Biliosunuz = Navicat - Putty ama biraz
Servere Kaç User Toplayabilirsiniz= yaptığım tanıtımlarıma güveniyorum en az günde +75 user çekerim

Sizce Metin2 Nedemektir = Metin2 bence bir oyun dısında insanların bir araya gelip fikir üreterek kendilerine oyun içi güven getirmek gibi oyuda güçlü olarak bir üven hissi içimizden olur

Serverde Gm.Tl.Sgm Ve Ga Görevleri Nelerdir = oyuncularla arasına mesafa koyarak ilgilenmek , oyun içi sorunları ben yapmam deyip bırakmamak (userler gibi) , sabırlı , ciddi ve adaletli olmalı , forum sitesi ile zaman harcamalı , oyunu tanıtarak kişiler toplamalı , oyuncunun güvensizliğini kazanmamalı , kısacası lider gibi olmalı !!

Eposta / MSN ; powering_78@hotmail.com

Saygılarımla ..

Ad =Murat
Soyad =Aşıkoğlu
Ne oLmak Istiyosunuz =
Tecrübeleriniz =önceden 9 Kere GM lik Yaptım Yani Karışık GM GA SGA SGM 1 Kerede TL lik Yaptım Oyun İçi Bilgim %100 dür Herşeyi Bilirim her türlü event vb.. baska seyler.!
Nerden =Sivas
Yaş =16
Hangi Programları Biliosunuz =Panel Yapımı - Site Yapımı - Video Programcılığı - reklam tasarımı vb.. filezilla tabi uzman deilim filezilla navicat ama biraz bilirim bu arada o yukardaki video yani şahsen beğenmedim isterseniz daha güzelini yapabilirim :)
Servere Kaç User Toplayabilirsiniz=Günden Güne Değieşir Topladığım bi gün 10 kisi gelir bi gün 50 kisi gelir yani yalan sölemek gibi olmasın ama iyi reklamcıyımdır bi örnek reklam linkimi sunacağım işte :
http://www.turkmmo.com/metin2-priva...emt2-yenilikleriyle-geliyornpcler-icerde.html
Sizce Metin2 Nedemektir =Hayatın Tadı :)
Serverde Gm.Tl.Sgm Ve Ga Görevleri Nelerdir =Herkesin Kendi Üzerine Düşen Görevleri Vardır TL Takım lideridir Herşeyden Genel Olarak O sorumludur GA ve GM Oyun İçi Event vb.. İşlerden genelde Anlarlar sorumludurlar..

Ad =Murat
Soyad =Aşıkoğlu
Ne oLmak Istiyosunuz =[SGM] [GA] Yada [GM] Benim İçin Farketmez size Bırakıyorum
Tecrübeleriniz =önceden 9 Kere GM lik Yaptım Yani Karışık GM GA SGA SGM 1 Kerede TL lik Yaptım Oyun İçi Bilgim %100 dür Herşeyi Bilirim her türlü event vb.. baska seyler.!
Nerden =Sivas
Yaş =16
Hangi Programları Biliosunuz =photoshop - Panel Yapımı - Site Yapımı - Video Programcılığı - reklam tasarımı vb.. filezilla tabi uzman deilim filezilla navicat ama biraz bilirim bu arada o yukardaki video yani şahsen beğenmedim isterseniz daha güzelini yapabilirim
Servere Kaç User Toplayabilirsiniz=Günden Güne Değieşir Topladığım bi gün 10 kisi gelir bi gün 50 kisi gelir yani yalan sölemek gibi olmasın ama iyi reklamcıyımdır bi örnek reklam linkimi sunacağım işte :
http://www.turkmmo.com/metin2-privat...er-icerde.html
Sizce Metin2 Nedemektir =Hayatın Tadı
Serverde Gm.Tl.Sgm Ve Ga Görevleri Nelerdir =Herkesin Kendi Üzerine Düşen Görevleri Vardır TL Takım lideridir Herşeyden Genel Olarak O sorumludur GA ve GM Oyun İçi Event vb.. İşlerden genelde Anlarlar sorumludurlar..
İletişim: dissmt2_tl_azrael@hotmail.com MSN eskiden kalma Ama Hala Kullanıyorum .!!

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri