M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Acil Gm Arıyorum Serverime..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Epinox HeaDSeaD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 106
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Lütfen Msnye Bakarmısınız ..

20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.

ad : ali
soyad : birinci:
ne olmak istiyorsun : SGM admin
tecrübeniz : 5 ay 8 ay GA oldum
Hangi programları biiyosunuz : Biraz anlarım ama bulamazsam sorunu tanıdık çok
Servere Kaç User Toplayabilirsiniz : 70 user 55,i online

aradini bulman dilegi ile

Ad = MUHAMMED HALİL
Soyad =Yıldırım
Ne oLmak Istiyosunuz = [SGM] veya [GM] Benim için uygundur...
Tecrübeleriniz =5 kere
Nerden =Adana
Yaş = 15ama 16 ya az kaldı
Hangi Programları Biliosunuz =navicat,putty,filezilla,photoshop(normal bilgi),Photoscape,Nero... Bunlarla ilgili oyuna ekleyebileceklerim:120 level silah,level gösterme,4x engelleme,pk mode engelleme,p2p ve Worldport açığını kapatma,Pack resmini değiştirme,OX eventi ekleme,NPC sabitleme V.b. Daha çok şey...biliyorum öğrenebilirimde...
Servere Kaç User Toplayabilirsiniz=Günlük 10-10 sonra azalabilir...
Sizce Metin2 Nedemektir =Metin2 sadece oyundur... ve ben bir amaçla VDS server kuranlara yardım ediyorum... Benim bilgim beni yükseltir bazıları Mt2 yi gerçek gibi görür... bu bence yanlıstır ama ciddi olmayın demiyorum....
Serverde Gm.Tl.Sgm Ve Ga Görevleri Nelerdir =User sorunları ve Oyun sorunları ilge ilgilenmedir ve bu konuda yılların deneyimi ile çok iyiyim... Asla nedensiz Banlamam ve userleri rahatsız etmem ciddi olmam isteniyorsa ciddi userleri eğlendirmem isteniyorsa eğlendiririm... İyi Forumlar iyi oyunlar...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri