Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

Acil Gm Arıyorum Serverime..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Epinox HeaDSeaD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 106
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Ad = Osman Şahin
Soyad =Aslan
Ne oLmak Istiyosunuz =Gm veya SGM
Tecrübeleriniz =14 KEZ HAMACHİLİ PVP KURDUM 19 VPS DE GM LİK YAPTIM
Nerden =İstanbul
Yaş = 23
Hangi Programları Biliosunuz =Navicat,Portmap,Hamachi,Atakserver gm protg. vs
Servere Kaç User Toplayabilirsiniz=40 VE ÜZERİ
Sizce Metin Nedemektir =Macera dolu stres atmak için süper bir oyun
Serverde Gm.Tl.Sgm Ve Ga Görevleri Nelerdir =Gm(GameMaster): [GM] Ler Oyunda en yetkılı kişilerdır banlama susturma vb cezaları oyun icınde uygulayabılırler. asıl görevleri oyun düzenini kurmak ve korumakla birlikte oyun içinde etkinlikleri düzenlerler. Tl(Takım Lideri):Oyunu Kuran Kişi SGM (Süper Game Master) :Game Master ın üstü GA(GAME ADMİN):Oyun danısmanı

* • Adınız :MERT
* • Soyadınız : DAL
* • Yaşınız :16
* • Yaşadığınız Yer :ANKARA
* • Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz :7 SERVER DE
* • Günlük Online Süreniz :4/5 SAAT
* • Özellikleriniz :KODLARI İYİ DERECEDE BİLİRİM DURUST VE AHLAKLIYIMDIR
* • İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) :mertdal95@hot...
* • Diğer / Ek :SERVERİNİZDE İYİ BİRİSİNİ ARIYORSANIZ BENİ SECIN
* Daha Önce [GM] Lik Yaptığınız Serverların İsimleri
PROMT2 KENDİ SERVERİM HAYALMT2 REEDLINEMTN2 YOZGATMT2 SYMPACKMT2 TRABZONLEEMT2 METINMT2

Ad = Sevda
Soyad =KAYA
Ne oLmak Istiyosunuz = GM ,SGM ,GA Fark Etmez
Tecrübeleriniz = Oyun içi düzenleme Npc ws gibi
Nerden =Elazığ
Yaş = 18
Hangi Programları Biliosunuz =Visual Studio 2008 ,Flash Player , AtakServer ,Navicat ,VirtulPc,PortMap,Az çok Filezilla
Servere Kaç User Toplayabilirsiniz=Çeverem Geniş Oldugundan Bayağı Gir User Toplayacagıma inanıyorm Sınır Belirleyemicem
Sizce Metin Nedemektir =Metin Benim için Eğlence Amaçlı Kurulmuş Olan Private server oldugunu ifade etmektedir
Serverde Gm.Tl.Sgm Ve Ga Görevleri Nelerdir =TL = Oyun Kurucusudur Daha çok Tüm Sorunlarla TL ilgilenmelidir.GA = SGM ve GM Lerin bir üst rütbeli Adminleridir SGM =Gm nin yapamadıkları ile ilgilenir GM=Sıralamaya göre düşük rütbeye sahiptir :( Sonuçta oda bir yöneticidir Oyun içi veya dışı olmak üzere sorunlarla ilgilenmek zorundadır.

Değerlendirildi oLumlu 01/03/2011 Tarihinde Size Haber Verilcektir.:ka19:

Öncelikle merhaba Epinox HeaDSeaD ;

Adım & Soyadım : Furkan TÜRKYILMAZ

Yaşınız : 17

Yaşadığım İl / İlçe : İzmir / Gaziemir

Daha Önce GM lik Yaptığım serverlar : Leqend Metin2 , Monarsi Metin2 , Yüreksiz Metin2 , Savas Metin2 , Ninja Warrior Metin2 vs. ama daha fazla yazabilirim özelden.

Günlük ONLİNE Sürem : 6 - 7 saat arası değişebiliyor.

GM lik Tecrübelerim : Bütün kodları bilemem. Bende nasıl olsa bir insanım. Ama gerekli kullanabileceğimiz bütün kodları bilirim ve kullanırım. Arasırada GM Helper kullanırım.

Bence Metin2 : 4 tane karakterin arasında seviye yarışı ile yaptığı savaş ve onla beraber bayraklar arası , ittifak yani loncalar arası savaşlardır. Yani bu oyuna strateji oyunu denebilir.

Oyun içi bir yetkilinin görevi , (GM,TL,SGM,GA Vs. ) : TL , Takım lideridir. Yani serverin başıdır. SGA , Takım Lideri yani TL nin sağ kolu olan ve ondan sonra yetkili 2. kişidir. SGM ise SGA nın sağ koludur ve serverin 3. en büyük yetkilisidir. GA ise oyun ile ilgilenen SGM den sonra gelen kişidir. Adı üstünde Game Admin. GM lere TL lerin verdiği komutlarla ne yaptığını söyler. GM ise oyunla ilgilenir. Serverin rahatsızlıklarını düzenler.

Neden Sizi Seçmeliyiz? : Beni seçmenizi istememin tek sebebi dürüst olarak söylüyorum. GM lik için değildir. Ben sizlerle sıkı dostluk kurmaya ve oyuncularla ilgilenmeye geliceğim.
Benim için tek önemli şey düzgün Türkçemizin kullanımıdır. Bunuda bilmenizi isterim.

İletişim Adresleriniz : furkanturkyilmaz@hotmail.com - / benim forumum " FurkicanLove " ye pm atmanız yeterlidir.

İyi günler. İyi çalışmalar..

Değerlendirildi Olumsuz :S :ka24:​

Beni Bilen Bilir Beyler Buyurun CV'm. Beni Seçerseniz Çook Memnun Kalırsınız.!
* Adınız : Fatih

* Yaşınız : 23

* Yaşadığınız Şehir : Konya

* Daha Önce GM Lik Yaptınız Serverler : TKMt2 ( VIP ), EpicMt2, MelankolaMT2, DevoOnline Bunun Gibi 7 Server DAha. + Rus PVP Lerindede Görev Aldım.

* Günlük ONLİNE Süreniz : 7/24 / 3 Yıldır Grafikerim İşim Comp Başı Olduu İçin. Online sürem Bu kadar Yüksek

* GM Lik Bilginiz(Tecrübeniz) : Üst Seviyede. FileZilla,Putty, Navi Ve Oyun İçi Bütün Kodları Ezbere Biliyorum Metin2 Tecrübem 4 Yıl. Ama GMlik Tecrübem 1.5 Yıl

* Sizce METİN2 Nedir? Bence Metin2 Kardeşlik Dostluk Ve Birliğin Öğrenildiği, bazıların uğraşması gereken bazılarınında şansının yaver gittiği MMORPG Tabanlı Saygının Üst Seviyede Olması Gereken Eğlencenin Son Dorukta Olduğu Bir Oyun (:

* Oyun İçi Bir Yetkilinin GÖREVİ(GM,TL,SGM,GA Vs. ) Nedir ? : TL-Oyunun Kurucusu( Edit İtemler, Çar Banlama-Çözme Gibi Görevlerin Yetkilisidir) GA ( TL Yardımcısı) SGM ( Açılımı Super Game Master GM nin Bi Üstü Ve GMleri Yönetir. GM(GameMaster) Oyundaki Eventlerle İlgilenen 4x Hile Küfür Kontrolü Yapan Oyuncularla İlgilenen İMPLEMENTOR (:

* Neden Sizi Seçmeliyiz? :
1.Adaletliyim.Oyuncular Arasında Ayrım Yapmam
2. Haksızlığa Tahammül Edemem
3. Tecrübem Çok İyi
4. Yabancı Dilim Var Gerekirse (:
5. Oyuncularla Gerekirse Çok Ciddi Gerekirse Çok İçiçe Olabilirm
6. Saygıda Kimseye Kusur Etmem Ne Userlara Nede TL mize (:

* İletişim Adresleriniz : moskovafatihi@hotmail.com

Değerlendirildi Olumsuz :S :ka24:

Ad = Celal
Soyad =eroğlu
Ne oLmak Istiyosunuz = Gm veya sgm.
Tecrübeleriniz =2 kere gm oldum
Nerden =Gaziantep
Yaş = 17
Hangi Programları Biliosunuz = daha önce TL olup server acmadıgımıcın programlarla ilgilenmedim.
Servere Kaç User Toplayabilirsiniz=en az 40-30.
Sizce Metin Nedemektir =metin2 insanların eğlencegi sıcak dostluklar kuruabilceği saygınlık kazanabileceği bir eğlnce kaynagıdır.
Serverde Gm.Tl.Sgm Ve Ga Görevleri Nelerdir = gm TL sine bilgi verir.TL SErverin herseyinden sorumlu söz sahibi olan kişidir.sgm ise Üst kademedeki arkdslarına server la ilgili son durumları rapor eder ayrıca gmler oyuncuların sorunlaryla ilgilenen serverin düzenini saglyan kişidir.

Değerlendirildi Olumsuz :S :ka24:

dıram;3428858' Alıntı:
KARDEŞİM BURDA BİLGİ VERMEK İSTEMEM uyuz_kukla@hotmail.com EKLE ORDAN GORUŞELİM

Msn Bakmıyoruz Başvuruları Burdan Degerlendiriyoruz :S :ka24:

Ad = Aliberk
Soyad = Aşır
Ne oLmak Istiyosunuz = GM
Tecrübeleriniz = 3defa sgm,4defa tl ve son olarak 5 defada gmlik yaptım
Nerden = Kırıkkale
Yaş = 17
Hangi Programları Biliosunuz = navicat hamachi ws...
Servere Kaç User Toplayabilirsiniz= benim facemde 200 tane Metin2 oynayan arkadaşlarım var %80 toplarım
Sizce Metin Nedemektir = insanlıgın önemi :)
Serverde Gm.Tl.Sgm Ve Ga Görevleri Nelerdir = oyunculara yardım destek bilgi gibi şeyler vermektir

Malesef oLumsuz :ka24:​

Arkadaşlar Ben Seçmiyorum Sw Sahibi Yanımda o Okuyo Sölüyo Ben Yazıyorum..

Diyoku Herkes Nacivat Programından Nekadar Anladını Yazsın :m08::m08:

kıral61051;3431381' Alıntı:
Ad = Osman Şahin
Soyad =Aslan
Ne oLmak Istiyosunuz =Gm veya SGM
Tecrübeleriniz =14 KEZ HAMACHİLİ PVP KURDUM 19 VPS DE GM LİK YAPTIM
Nerden =İstanbul
Yaş = 23
Hangi Programları Biliosunuz =Navicat,Portmap,Hamachi,Atakserver gm protg. vs
Servere Kaç User Toplayabilirsiniz=40 VE ÜZERİ
Sizce Metin Nedemektir =Macera dolu stres atmak için süper bir oyun
Serverde Gm.Tl.Sgm Ve Ga Görevleri Nelerdir =Gm(GameMaster): [GM] Ler Oyunda en yetkılı kişilerdır banlama susturma vb cezaları oyun icınde uygulayabılırler. asıl görevleri oyun düzenini kurmak ve korumakla birlikte oyun içinde etkinlikleri düzenlerler. Tl(Takım Lideri):Oyunu Kuran Kişi SGM (Süper Game Master) :Game Master ın üstü GA(GAME ADMİN):Oyun danısmanı

:ka24: Olumsuz :ka24:

* • Adınız :MERT
* • Soyadınız : DAL
* • Yaşınız :16
* • Yaşadığınız Yer :ANKARA
* • Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz :7 SERVER DE
* • Günlük Online Süreniz :4/5 SAAT
* • Özellikleriniz :KODLARI İYİ DERECEDE BİLİRİM DURUST VE AHLAKLIYIMDIR
* • İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) :mertdal95@hot...
* • Diğer / Ek :SERVERİNİZDE İYİ BİRİSİNİ ARIYORSANIZ BENİ SECIN
* Daha Önce [GM] Lik Yaptığınız Serverların İsimleri
PROMT2 KENDİ SERVERİM HAYALMT2 REEDLINEMTN2 YOZGATMT2 SYMPACKMT2 TRABZONLEEMT2 METINMT2

Değerlendirildi Olumsuz.:ka24:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri