noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
mavzermete 1
mavzermete
M 1
m2referencee
Hikaye Ekle

Acil Gm Arıyorum Serverime..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Epinox HeaDSeaD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 106
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Ad =samet
Soyad =meriç
Ne oLmak Istiyosunuz = GM
Tecrübeleriniz = çok sw de gm tl ga ve sgm oldum P2P - SOL USTEKI OZELLIKLER - FİREWALL - ZEMİN DENİZ RENGİ - BAŞLANGIÇ LWLİ ATI PARASI İTEMİ - NAVİCAT FİLEZİLLA İŞLERİ - USER ÇEKME - USER İŞLERİ +6 SAAT ON - GM LOGOSU NPC İŞLERİ İTEM ALMA KOYMA SABİTLEME - EVENTLER - 99 lv SINIRINI 120 YAPMA - P VE G NPC 5. EFSUN - BİNEK NPC - KAHRAMAN ZALİM NPC - MAVİ SARI KIRMIZI YA ISINLAYICI [BİR ARADA] - +7 +8 +9 TAŞLAR - LV GOSTERME VB VB VB :D
Nerden =Çorum
Yaş =16
Hangi Programları Biliosunuz = Navicat Filezilla ! vb
Servere Kaç User Toplayabilirsiniz= Günlük 50 60 70 ustu
Sizce Metin Nedemektir = Valla Metin2 Eğlenmek Zeka Gelştirmek Ve Sohbet , arkadaşlık oyunudur ama metini soruyosan eğer :D içinden item çıkan krallıkları yoran ölüm makineleridir metinler ülkelere geldikten sonra rahat yaşayan insanların hayatı bozuldu ve artık savaşmak zorunda kaldırlar :D .
Serverde Gm.Tl.Sgm Ve Ga Görevleri Nelerdir = Hepsi Oyunla İlgilenir - Event yapar - User Getirir - Vb

metin2_senveben@hotmail.com
Cewabı acıl Beklıorum !

Adaylar :Ahmet Seven
Ad = Ahmet Seven
Soyad =
Ne oLmak Istiyosunuz = [SGM]
Tecrübeleriniz =4 Kez [TL] lik Yaptim.3 Kez [GA]Lık 3 Kez [SGM] 2 Kez [GM] 3 TANE Pvp Server Kurdum.2 Tane Hamaci.
Nerden =Sakarya
Yaş = 17
Hangi Programları Biliosunuz =Neredeyse Baya Biliyorum.
Servere Kaç User Toplayabilirsiniz=oo Bir Sürü Serverinizde Görevli Olunca Anlarsiniz. ;)
Sizce Metin Nedemektir =Metin Demek İsim Oyun Siddetli Vurus. Demektir.
Serverde Gm.Tl.Sgm Ve Ga Görevleri Nelerdir =[TL] Oyunun Lideridir.Bütün Görevlileri Denetler Oyunu Düzenler.[GA] Nın Görevi Dİğer SGM GM Go lari Denetlemektir.TL Oyunda Olmadiği Zaman En Yuksek Rutbeli Odur.Gm nin Görevi Go Lari Denetlemek Userlere Yardimci Olmaktir.Go larin Görevi Userlere Yardimci Olmaktir.

Adaylar Üsteki Soruları Cevaplayın Ve Yorum oLarak Yazın
Biz DeğerLendirelim Ve Söleyelim..

Ad = Hakan
Soyad =ADALI
Ne oLmak Istiyosunuz = FARKETMEZ SİZ NEYİ UYGUN GÖRÜRSENİZ
Tecrübeleriniz =8 VPS 11 HAMACİHİ
Nerden =BURSA
Yaş = 16 1 AY SONRA 17 DİME GİRCEM..
Hangi Programları Biliosunuz =VİRTUAL PC PUTTY FİZELLA NACİVAT ATAKSERVERGM 69 HELPER ......
Servere Kaç User Toplayabilirsiniz=GÜNDE 25-35 USER
Sizce Metin Nedemektir =BENCE METİN2 BİR OYUN DEMEKTİR...
Serverde Gm.Tl.Sgm Ve Ga Görevleri Nelerdir =TL [OYUN KURUCUSU SWNIN HERSEYİ İLE O İLGİLENİR. EDİT SATISLARI FALAN]
GA[GAME ADMIN OYUN KURUCUSUNUN YARDIMCISIDIR]
SGM[GMLERİ İNCELER GÖREVLERİNİ TAM YAPIYOLAR MI DİYE KONTROL EDER.]
GM[OYUNDA 4X VB. HİLELERİ BELİRLER OYUNUN GÜVENLİGİNİ SAGLAR EVENT YAPAR]

Ad = Umut
Soyad =Hatipoğlu
Ne oLmak Istiyosunuz =[SGM]-[GA]-[GM]
Tecrübeleriniz =Daha Önceden Kendi 1Tane Vds 3 Tane Vps 8 Tane Hamachi Serverim Vardı.******mt2(Reklam Olmasın)De [YTL] dim
Nerden =Bursa/Gemlik
Yaş = 18
Hangi Programları Biliosunuz =Server Kurma İle Bütün Programlar Navicat,Vitural Pc vb.
Servere Kaç User Toplayabilirsiniz=Kendi Okulumdaki Öğrencilerin 5/2 si Metin2 Pvp Oynuyorlar Beni Cok İyi Tanırlar ve Severler Okulda 1500 Kişi Var
Sizce Metin Nedemektir =Metin,Amcamın İsmi[Şaka Şaka :D Espiri]Galiba Metin2 Demek İstediniz.Metin2 1 Numaralı Süper Bir Oyundur Herkezin Sevdiği Bir Mmo Oyunudur.
Serverde Gm.Tl.Sgm Ve Ga Görevleri Nelerdir =TL Serveri Ayarlar En Üst Kademediki Kişidir GA 2. kademedir Eventlerle Uğraşır GM Oyuncularla İlgilenir[Bunlar Benim Düşüncelerim]

Msn= bilmiyorum95@hotmail.com Bana Burdanda Ulaşabilirsiniz Şimdiden teşekkürler

Ad =sadullah
Soyad =çokaklı
Ne oLmak Istiyosunuz =[SGM]
Tecrübeleriniz =üst seviye
Nerden =kahramanmaraş
Yaş =19
Hangi Programları Biliosunuz =navicat virtual filezilla ve daha bir çok şey..
Servere Kaç User Toplayabilirsiniz=+100
Sizce Metin Nedemektir =ayrı bir dünya
Serverde Gm.Tl.Sgm Ve Ga Görevleri Nelerdir =gm youncularla ilgilenir ve sorunları çözer Tl oyunla serverle ilgilernir ara sıra oyuncularla ilgilenir Sgm gm müdürü gibi bise :D Ga oyunda yönetim ondadır

mr_gencoglan_46@hotmail.com bana burdan ulaşabilrsiniz..

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri