- Konular
- 790
- Reaksiyon Skoru
- 118
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 5 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 165
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
sen ne kadr şu Türkceye Tapmişsin ee yeter her konuda aynı şey yazıyon
Sen Türkmüsün ? O zaman Türkçe konuşacaksın kardeşim. Ayrıyetten dilimiz o kadar zengin güzel bir dilki tapıyorumda Türkçe'ye bunuda gururla söylüyorum

Seni ilgilendirmez adam o konuda hassas kimsinki hesap soruyorsun bize dogrularımızı gösteriyor zaman zaman yaptıgımız hatalardan ders cıkarıp dediklerini yapsak ne Olucak ?
Sağolasın kardeşim
- Konular
- 22
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 3 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 50
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Sen Türkmüsün ? O zaman Türkçe konuşacaksın kardeşim. Ayrıyetten dilimiz o kadar zengin güzel bir dilki tapıyorumda Türkçe'ye bunuda gururla söylüyorum
Sağolasın kardeşim
eyw başim gözüm üstüne türküz allahına kadarda Dikkat ettim her konuda aynı yazı paylaşiyorsun ona takıldım ben

- Konular
- 790
- Reaksiyon Skoru
- 118
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 5 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 165
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Önemli bir konu olduğunu düşündüğüm için Türkçe yazamayanları görünce yazıyorum bunu dilimizi kaybetmemeliyiz
- Konular
- 1,476
- Reaksiyon Skoru
- 1,644
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 3 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 273
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
Her konunun altına illa kavga etmeyin, düzgün konuşun yazmaktan usandim. Artistleneni banlicam artik.
Adam istediği türde istediği şekilde ( başkasına zarar vermek dişinda ) yazabilir. Birisini "w" yerine "v" yazdiracağiz diye bir kural yok, ayrıca ırk ayrımı yapmaksızın forumumuz bütün dünyaya açıktır.En altta google translate ile bütün dillere çevirilebilir. Her neyse demek istediğim artistlenmeyin birbirinize, isteyen istediğini yapar eğer o yapan kişi, illegal bir şey yaparsa şikayet butonu
(her mesajın solunda bulunur.) buna basarak şikayet edin, yöneticilerimiz gerekeni en kısa sürede yapacaktir.
Adam istediği türde istediği şekilde ( başkasına zarar vermek dişinda ) yazabilir. Birisini "w" yerine "v" yazdiracağiz diye bir kural yok, ayrıca ırk ayrımı yapmaksızın forumumuz bütün dünyaya açıktır.En altta google translate ile bütün dillere çevirilebilir. Her neyse demek istediğim artistlenmeyin birbirinize, isteyen istediğini yapar eğer o yapan kişi, illegal bir şey yaparsa şikayet butonu
- Konular
- 790
- Reaksiyon Skoru
- 118
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 5 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 165
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Burası tartışma bölümü biz kavga etmiyoruz tartışıyoruz kimsenin kimseye artistlendiği yok. Ayrıyetten burası bir forum fikir düşünce paylaşacağımız bir platform değil mi misal o, g yerine q yazıyor ben bunun yanlış birşey olduğunu söylerim, hee yanlış birşey olarak görmüyor olabilir ben onu düşünmeye iterim düşünür doğruyu kendi bulur, yapmak yapmamak ona kalır. Haksızmıyım KenJİ ?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)