- Konular
- 521
- Reaksiyon Skoru
- 97
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 8 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 180
- MmoLira
- -668
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Bunun oynatmakla alakası yok.Ne olmuşsa senin yaptığından olmuş yada dediğin gibi yanlış anlaşılma ama madem bu kadar önemli değil senin için sende bu kadar içerleyip ayıp etiniz demeye devam etme.Muhtemelen dosyanın virüslü olup olmadığı bakılmış sonradan banlanmışındır, yani bu da demek oluyorki yanlış anlaşılma olasılığı çok düşük.
- Konular
- 2,134
- Reaksiyon Skoru
- 147
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 17 Yıl 1 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 200
- MmoLira
- -11
- DevLira
- 0
Nabıcan Siteyimi Çökertcen
- Konular
- 13
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 8 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 55
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
işte bende bundan bahsediorum yazdigim hersey yanls anlasilior hayatimad 2 site cokertttim die illaki buraidami cokertcem bide ben cokertmedim suc bnm ustume atildi
hay lanet olsun nickim Tr0j3n die herkez bisi yapcami sanio
cskn192 bile benden korkuodu herkez kormak zorundami
saten farcry snn o lanet programin yuzunden banlandim hangi b*k programi kulaniosan
vürüs buluo snde gidion sikayet edion git bi vürüs totalde tarat bakem cıkıormu
ben tarattim admine mesaj attim ama haa nickim Tr0j3n ya tabikide trojen koycm demiii
suandan itibaren bana haksizlik yapanlara LANET OLSUN DİORUM NE HLİN VARSA GOR FARCRY ADMİNİ SUCLAYAMAM CUNKİ BİR MOD MU YOKSA ESKİ D.MODAMİ İNANİR HESABİ CİKAR ORTAYA HADİ SANA EYW BN D.MOD KEN HEPİNZİN İSTEDİKLERİNİ YAPİODUM GEREKİRSE KURALLARİ BİLE CİNERDİM DOSTLARİM İCİN
HADİ İİ GÜNLER ESKİ DOSTUM...
saten farcry snn o lanet programin yuzunden banlandim hangi b*k programi kulaniosan

ben tarattim admine mesaj attim ama haa nickim Tr0j3n ya tabikide trojen koycm demiii
suandan itibaren bana haksizlik yapanlara LANET OLSUN DİORUM NE HLİN VARSA GOR FARCRY ADMİNİ SUCLAYAMAM CUNKİ BİR MOD MU YOKSA ESKİ D.MODAMİ İNANİR HESABİ CİKAR ORTAYA HADİ SANA EYW BN D.MOD KEN HEPİNZİN İSTEDİKLERİNİ YAPİODUM GEREKİRSE KURALLARİ BİLE CİNERDİM DOSTLARİM İCİN
- Konular
- 2,134
- Reaksiyon Skoru
- 147
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 17 Yıl 1 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 200
- MmoLira
- -11
- DevLira
- 0
işte bende bundan bahsediorum yazdigim hersey yanls anlasilior hayatimad 2 site cokertttim die illaki buraidami cokertcem bide ben cokertmedim suc bnm ustume atildi
senin nerenden korkalım.. Yetkin forum ları çökertirsin anca daha hostları bile yok... Benim Programlama bilgim senden daha fazladır ama kimse benden korkmuo.. Herkeze yardımsever yaklaşıom
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...