Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Metin2ol girmiyor..!?!?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TH€_FUCK€R
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konular
2
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 10 Ay 19 Gün
Başarım Puanı
45
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaslar Metin2Ol Serverina Girmeye Calistim Ancak ''Sunucuya Baglanirken Hata'' Dedi. Sonra Sitesine Girmeyi Denedim Ancak Oradada Boyle Bir Yazi Cikti:
尊敬的玩家您好! 无双于2009年10月26日 进行大幅度调整 改进全部物品 平衡各职业属性 增加可玩性 现关闭服务器进入整理改进阶段 开放时间大约一周之内 给所有热爱无双的玩家一个全新的面貌 此次调整玩家数据保留 为了扩容无双规模 另接开服一条龙 服务端采用无双简体端/繁体端 包技术更新 只接3组服务器 作为无双联盟服 价格绝对最低

无双技术组宣

Lutfen Yardim Edin :( Delirecem Bir Turlu Giremedim 95 Level Full +9 İtemli Carima Giremiyorum Skilleri Perfect'ti :(:( Yardim Edeni REP'E BOGACAGIM..!!!

oyuna yenilik geliyorrrrrrrrr

beyler ordaki yazının türkçesi bu:
Merhaba Sevgili oyuncular! Musou Ekim 26, 2009 tarihinde şimdi açılış saatleri bitirme aşamasında içine çalabilme yeteneği artırmak için sunucu kapatılır profesyonel özelliklerini dengelemek için tüm öğeleri geliştirmek için geliştirmek için bir hafta içinde tüm oyuncular yeni bir görünüm için bu ayar tutkusu eşsiz için büyük ölçekli yeniden yapılanma yapmak için ölçek genişleme Oyuncu veri saklama sadece benzersiz hizmet minimum fiyat olarak 3 gruba sunucu almak erişim başka bir takım müşteri hizmetleri durdurmak tarafı eşsiz Basitleştirilmiş / Geleneksel Çince yan paket teknolojisi güncellemeleri ile açmak için benzersiz bir ittifak Teknoloji Grubu eşsiz duyurdu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri