Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
bencemal 1
bencemal
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

30.Kez Vergi Rekortmeni

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sefa_enes_68
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 181

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Milas'ta taşımacılık yapan Ünal Karadeveci, 30'uncu kez vergi rekortmeni oldu.

DHA
--------------------------------------------------------------------------------

Muğla'nın Milas İlçesi'nde, 101 yıllık baba mesleğini sürdürerek yolcu taşımacılığı yapan Karadeveci Turizm Nakliyat ve Limited Şirketi'nin yöneticisi Ünal Karadeveci, 70 bin 329 lirayla 30'uncu kez vergi rekortmeni oldu. Bodrum- Milas- Aydın-İzmir arasında taşımacılık yapan ve yılda yaklaşık 400 bin yolcu taşıyan şirketin sahibi Ünal Karadeveci (72) "Teknoloji geliştikçe kara taşımacılığını yaşatmak da zor oluyor. Ancak dürüst ve her kuruş kazancın vergisini vererek bugüne kadar geldim. Babadan kalma mesleği çocuklarıma aktarırken taşımacılıkta hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyetini hep ön planda tuttuk" dedi.

Babası İsmail Karadeveci'nin 1910 yılında minibüs ve otobüslerle Bodrum- Milas- Aydın ve İzmir hattında başlattığı taşımacılığı işini bugün 30 otobüsle sürdüren Ünal Karadeveci, 70 bin 329 lirayla 30'ncu kez vergi rekortmeni oldu. Mesleğe başladığında Milas'tan İzmir'e haftada 1 gün otobüs kalktığını anlatan Karadeveci, "Bodrum'dan İzmir'e gidecek olanlar 1 gün önce Milas'a gelir gecelerdi. Şimdi kışın yarım saatte yazın 15 dakikada bir İzmir'e otobüs kalkıyor. "Teknoloji geliştikçe kara taşımacılığını yaşatmak da zor oluyor. Ancak dürüst ve her kuruş kazancın vergisini vererek bugüne kadar geldim. Babadan kalma mesleği çocuklarıma aktarırken taşımacılıkta hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyetini hep ön planda tuttuk. Yıllardır vergi rekortmeni olmaktan gurur duyuyoruz" dedi.

Taşımacılığın yanı sıra eğitim, sağlık, kültür ve sivil toplum örgütlerine yaptığı maddi ve manevi destekleriyle tanınan Karadeveci bir çok plaket ve ödülün de sahibi.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri