emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
TuZaKK 1
TuZaKK
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

UltraMultihack v4.0 - Muhtesem Program Sizlerle[Resimli]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Jr.Die
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 308

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Coğu arkadasin bildigi gibi US Oynayanlar belki bilir UltraMultihack 'i Bircok uğraştan sonra formatlarini TR Ye Göre ayarlayabilmişler ve bende sizin ile paylaşmak istedim gerçekten muhtesem program kendim kullaniyorum Denemenizi Öneririrm beğenmezseniz silersiniz zaten :))

Evet beyler Programi kisaca tanitiyim ;

Bir Program icinde ;
Balik Botu
Canavar Cekme Hilesi
Speed , Attack Hack
Lw Kasma BOTU
Oto Yang Toplama
Ve En güzeli olan
%20 Ex Bonusu

Ex bonusu nedir ?

Ex bonusu Aldiginiz Exin %20 DAHA Fazla aliyorsunuz yani muhtesem bi program ama Gmlere yakalanmamaniz Lazim :))

Lw Kasma botu nedir ?

Lw Kasma botu Gece birakin krakterinizi Sabaha kadar Kassin ;) Rahat 2 3 lw atlarsiniz 40 ustuyseniz Ayrica , Oto pot alma gibi bi eklentiside var Resmde gorceginiz gibi o kutucugu işaretlerseniz Aktif olacaktir deneyebilirsiniz sahsen bende calisiyor ;)

vE vE vE Sunu unutmayn arkadaşlar Her multihackda Bir virus bulur ama zararsiz virus Yani pcyi Tehtid etmez ;) Buna karsi dikkatli olun....
Resim ;

Program LİNK ;

NOT : Karakter bolumune girin Programi caliştirin alt taraftaki start a basip oyun giriniz program aktiftir ;)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri