Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

SinariT26 Bırakıyorum Artık ...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SinariT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

SinariT

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
8
Reaksiyon Skoru
3
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 4 Ay 9 Gün
Başarım Puanı
59
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Yaklaşık 1 yıldır MMOMT2'de zevkle oynadım ...

agalih26 hesabımla yaklaşık 150 + sadece küfür ss leri göndererek oyunda venüste marsta hep kaliteli bir ortama ulastırmaya calistim ...

Oyuna Venüste CanBerk1996 SinariT26 SınarT26 ve son olarak Marstaki Hesabımın haksız bir bicimde banlanması nedeniyle gerçekten çok yazık demekten başka bir söz bulamıyorum ...

Sadece 3 gün ban yediniz yazıyor ...

Sunuda belirtmek isterim Ki ss gösteriminin yasaklanmasının tek sebebi = Oyunda yetkili kisilerin oyundaki arkadaşlarının istegi üzerine keyfi ban atarak hiç bir hesap vermemeleridir ... Benim oyunda kimseye ezo ezik hakaret hiç bir hakaretim yoktur Neyse Zaten en başından beri ulaşılmaya calisılan sonuca ulaştınız ...

Venüsten = GaRD1YaN Ekrem Abi Oykumm kardeşim SaTuKBuGRa murat abi eski hesabıla Thebpk gamze , Ve adını yazamadıgım bir çok arkadaşımdan özür dileyerek hepsini cok sevdigimi belirtiyorum ...

Marsta Başta KaraListe loncasında MaxiMus ve benle cok ugrastılar MaxiMusa hep hile hile dediler iftira attılar hiç bir kanıt olmadı Sonra Cadıyı kestirmedigim icin bir çok kez geLip 1 lwl hesabımla defalarca küfür ettiler Sonucta biz hep ban yedik ...

Geri Dönmemek üzere MMOMT2 'yi bırakıyorum ...

Editli ve editsiz tümHesaplar Devredilmiştir Tüm hesaplar bilginize ...

/// edit Kill For You Düzgün konus

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kendine İyi Bak. Lomer Biraz Düzgün KonuŞ.! Ama Kimse Nedensiz Banlanmaz. Bunuda Bilin :S

Kendine İyi Bak. Lomer Biraz Düzgün KonuŞ.! Ama Kimse Nedensiz Banlanmaz. Bunuda Bilin :S

İkinizede teşekkür ediyorm fakat sebepsiz banlanmayacagını bende cok iyi biliyorum ama o kadar cok tedbir ve dikakt ettimki ne ezik ne küfür ne hile kullandım bu kadar hassasken bu konuda ban yemem neye dayanarak cok sasırtıcı :S

SinariT kendine iyi bak Sunuda soyluyorum Kimse kimseye keyfi ban atmaz ;)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri