kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Bu takıma inanın!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan JinPachi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 176

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bu takıma inanın!

Maçı yazmak var, maçın öncesini ve sonrasını yazmak var.
Maçın yazısı çok kısa olur. Gelin size birkaç soru sorayım ve birlikte cevabını arayalım.
Ferrari kimdir ?
Geçen sene bütün taraftarın üzerine titrediği, bütün basının övgü dolu yazılar yazdığı Beşiktaş'ın İtalyanı.
Bu sene kayıplarda olan, gece hayatını iyi öğrenen, oynadığı maç sayısı bir elin parmaklarını geçmeyen, Fenerbahçe maçında ne yaptığı belirsiz Beşiktaş'ın İtalyanı.
Bir sene insanı ne kadar değiştiriyor değil mi ?
Ferrari o haraketi niye yaptı ? Rakipten topu aldın, uzaklaştırdın ve üstüne rakibine tokat attın. 15 yaşında yeni yetme değil, bunu bilir, dünyanın her yerinde bu hareket kırmızı kart ve penaltı. Gerçi daha önce yaptığı grekoremen harakette penaltı ama olsun. Tek bir kişi Beşiktaş'ı bitirdi. Görünen o.
Almedia kimdir ?
Werder Bremen'den geldi. Portekiz milli takımı santraforu. Uyum sorunu var. Ama Volkan'la karşı karşıya kaldığı pozisyonda uyum sorunumu devreye girdi ?
Guti kimdir ?
Alex'in on katı yetenekli. Alex'ten on kat daha tecrübeli. Ama bir kere ceza sahasına dikine girdi mi ? Uzaktan şut çekti mi ? Takır takır ara topu verdi mi ?
Simao kimdir ?
Atletico Madrid'in kaptanı. Sağ veya sol kanatta harikalar yaratan adam. Karşısında kim var ? Sakat Santos veya sakat Gökhan Gönül.
Quaresma kim diye sormuyorum.
Yalan kısmına gelince. Yani maç sonrasına.
Bütün herkes bekliyordu. Bütün medya bekliyordu. Kiev maçından sonra sinyal verilmişti. Beşiktaş al aşağı edilecekti. Cumartesi günü bir gazetenin spor sayfası Schuster ve Beşiktaş'a iki koca sayfa ayırmıştı. Şampiyon olduğunda bu kadar sayfa ayırmayan bir gazete, milletin adıyla anılan bir gazete Schuster'in laflarını derlemiş toplamış. Bugün itibarıyla bu haberler daha fazla olacak. Yenilgi oldu. Zaten iyi olmayan ara daha fazla açılacak.
Düşünün, tüm yıldızlar geldiğinde, Avrupada başarılı giderken bile ara iyi değildi. İşarete bakılıyordu. Ve o işaret geldi. Bugün itibarıyla görün bakın neler olacak.
Şimdi dikkat edilecek yerlere gelelim. Ben benim bildiklerimi size aktaracağım. Kartalhaber'de haberler var. Ama ben sadece benim görüşlerimi ve bildiklerimi size akrtaracağım.
Schuster gitmeyecek.
Serdal Adalı istifa etmeyecek.
Quaresma, Almedia başka takıma gitmeyecek.
Taraftar ile hiçbir sorun yok.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri