noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

İşte Size Tuğrul Yenidoğan

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan JinPachi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 317

JinPachi

Level 10
TM Üye
Konular
2,801
Reaksiyon Skoru
367
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 3 Ay 27 Gün
Başarım Puanı
230
MmoLira
-101
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Sevgili okurlar, BJK TV'nin geçen yıl yeniden açılacağını duyduğumda çok ümitlenmiştim. Ne yalan söyleyeyim Turul Yenidoğan Genel Müdür olduğunu öğrenince ilk hayal kırıklığını yaşadım. Bu sütunlarda Beşiktaş'a zarar gelmesin diye yazıp çizmedik. Ne yalan söyleyelim Tuğrul Yenidoğan'a rağmen destek verdik.
Tuğrul Yenidoğan bundan bir süre önce İstanbul'da otomobil lastiği satıyordu. Bundan 10 yıl öncesinde webkartallari ile birlikte Bilgili yönetimine çok ağır yazıyordu. Bilgili yönetimi Bay Tuğrul'un iyi bir arşivi olduğu gerekçesiyle 100. Yıl Belgeselini ona verdi. Bu ihale sonrası webkartallları Bilgili yönetiminin yanına geçti. Bu işten çok iyi para kazandılar.

Tuğrul'un medyaya girişi bu şekildedir. Daha sonra abilerinin desteğiyle Habertürk'te programlar yapmaya başladı. Habertürk kanalı sağlam sponsorlara rağmen bu arkadaşı programın reklam arasında kapı dışarı attı.

Bu arkadaşın medyada çalışmışlığı yoktur. Medyada hiç bir emeği olmamıştır. Muhabirlik yapmamıştır. Bu arkadaşa yaklaşık iki yıl önce Futbol Federasyonu eski başkanı Haluk Ulusoy interneti sitesi açtı. Buradan ben dahil medyada çalışan birçok kişiye salladı. Yalan yanlış haberlerle bizlere ailelerimize saldırdı. O zaman onun yanında en büyük destekçisi ihale takipçisi Atıf ve maalesef bizim medyadaki dostlarımızdı.
Yazdığı haberler düpedüz iftira ve yalandı. Bir çok insan onu mahkemeye verdi, Ulusoy şu anda bu tazminat davalarıyla uğraşıyor.

Tuğrul Yenidoğan şimdi BJK TV'nin başında. O göreve gelirken sesimi çıkarmadım. Hatta destek bile verdim. Sadece neler yapabileceğini görmek istedim.

Ancak maalesef BJK TV'den iyi kokular gelmiyor. Ulusoy'un yanında çalışırken sekreteri olan bayanın şimdi haber müdürü olarak görev yaptığı
belirtiliyor. BJK TV kurulalı daha bir ay olmadı ama 15 basın emekçisiyle kavga ettiği bu kişilerin onurlarıyla istifa ettiği maalesef doğru.
Evine ekmek götürmek isteyen birçok arkadaşımız şimdi işsiz kaldı. Arkadaşlarımızın ekmeğiyle oynayanları Allah'a havale ediyorum.

Aslında açık ve net söylelim; Tuğrul Yenidoğan'ı takdir ediyorum. Bu yaşına kadar medyada hiçbir görevde bulunmamış 3 yıl öncesine kadar Karaköy'de otomobil lastiği satan bir kişinin BJK TV'nin başına geçmesi büyük bir başarı öyküsüdür. Nasıl yapmıştır onu bilemem ama benim tanıdığım bir basın emekçesi arkadaşım dururken onun bu göreve gelmesi dünya medya tarihinde görülmemiş olaydır.

Sevgili okurlar taraftarlar da pazartesi gününden itibaren Tuğrul Yenidoğan'ı istemediklerini kamuoyuna açıklayacaklar. Ben de taraftarlara tam destek veriyorum. Yapacakları her protestoyu Kartalhaber'de yayınlayacağız.

Sevgili okurlar, Beşiktaş bir markadır. Beşiktaş'ta Beşiktaş layık adamlar görev almalıdır.
Tuğrul Yenidoğan gibi insanları iyi tanımanız için size bir röportajdan bir bölüm yayınlayacağım.
İki yıl önce Beşiktaşlı taraftarın sitesine yaptığı açıklamaları yayınlayacağım. Yenidoğan'ın burada sarf ettiği sözler onu çok iyi anlatıyor.

BJK TV'yi nasıl buluyorsunuz? Yeterince değerlendirilebiliyor mu bu kanal?

BJK TV'nin hangi frekansta bile yayınlandığını bilmiyorum. Beşiktaş'ta sistem nasıl işler biliyor musun, bir şey yapabilecek herhangi birisi, kongre üyesi olur, gazeteci olur, yönetici adayı olur, dedikodu yaparak, şu şöyle bu böyle şu şöyle bu böyle diyerek onları illallah dedirtip, ona ben bu kulübün önünden geçmeyeyim dedirtir ki ben onlardan biriyim, ben kulübün önünden geçmemeye yeminli bir adamım, illallah dedirtip, uzaklaştırırlar. Bir takım kabiliyetleri ve yapabilecekleri sınırlı kişilerin hükümdarlıkları sürdükleri bir düzen oluşur. Düzen bu şekildedir. Adam diyor ki bu muhalefet yapıyor, BJK TV'nin başına getirin. Ya kardeşim olay böyle işliyorsa, ben Tayyip Erdoğan'a sallayayım TRT'nin başına geçeyim. Biz zor olanı yapıyoruz.

Ben BJK TV'ye boş bulunduğum bir anda, boş bulunduğumu şöyle açıklayayım; bir gazetecinin bir kulüp kanalına gidip çalışması mesleğinin sonu demektir. Çünkü bir kulüp kanalına gidip, orada herhangi bir şekilde çalışan bir gazeteci ondan sonra hem inandırıcılığını kaybeder. Düşünsene ben BJK TV'ye gitsem orada herhangi bir parasal ilişkim olsa yarın öbür gün Fenerbahçe ile, Galatasaray ile ilgili bir haber yapsam ne olur? Nitekim daha önce kanıtlı TMSF Haberi yaptığımda Aziz Yıldırım bana karşı basın toplantısı yaptığında ilk söylediği söz BJK Divan Kurulu ve kongre üyesi Tuğrul Yenidoğan dedi, sanki Beşiktaşlı olmak bir suçmuş gibi. BJK TV'de çalışan bir programcı olsam bunları nasıl gerçekleştireceğim? Orası en son noktadır, Meslek biter öyle geçersiniz.

''BJK TV'NİN BAŞINDA ŞANSAL BÜYÜKA MI VAR Kİ ORAYA GÖZ KOYACAĞIM?''

Şeref Görkey'in öldüğü gün boş bulunduğum bir anda, Reha Muhtar'ın isteği üzerine televizyonda anma programına çıktım, 18 hafta belgesel ile birlikte Beşiktaş'ın geçmişi hakkında bir kuruş almadan program yaptım, sonra illallah deyip kaçtım. Ben BJK TV'den şimdiye kadar 1 lira para almadım, bir tane maç bileti almadım. İsteyen araştırsın, karşısında kendimi aklarım. Durum böyleyken BJK TV'nin başına geçmek istediğime dair iddialar ortaya atılıyor. Sanki BJK TV'nin başında Şansal Büyüka var da onun yerine göz koyacağım. Zaten BJK TV diye bir şey yok ortada. Bu tarz anlam veremediğim şeyler oluyor. Bunun yanında bu tür dedikoduları çıkaranlar, örneğin Çarşı grubu; Alen Markaryan oraya çıktığında almadı mı maaş? Aldı, belgeleri var bende. Ben gazeteciyim, ben almadım, kendi filmimi yayınladım bedava. İnsanı illallah dedirtiyorlar.

''BJK TV ACİLEN KAPATILMALI''

Ben BJK TV'yi izlemiyorum, en son 3 sene evvel bakmıştım. D-smart olduğu halde bakmadım, kaçıncı kanalda olduğunu dahi bilmiyorum, Bir haber yaparken test yayınına bakmıştım. Bu kanal hakkında yönetim kurulundan bana sorulduğunda da, yönetim kurulu ne yapılması gerektiği gibi konularda yaklaşır, ben hep kapatılması gerektiğini söyledim. Çünkü FB TV diye bir gerçek var ortada, bu kanala baktığımda NTV ayarında yayın yaptığını görüyorum. Beşiktaş'ın ne vizyonu, ne elindeki materyal, ne de nitelikli eleman olarak o ayarda bir yayın yapmasına imkân yok. FB TV uzun zamandır deneyimli bir kadroyla bu altyapıyı oluşturdu. Rakibinle aynı kategoride yarışamıyorsan çekileceksin. Örneğin basketbolda Beşiktaş 2.ligde, Fener 1.ligde olmaz. Durum böyle ise çekileceksin, kapat TV'ni git! Sonuç olarak diyorum ki; BJK TV acilen kapatılmalıdır. Eğer gerçekten bir şey yapılmak isteniyorsa DigiTürk veya başka bir platformdan 3-4 saat kiralarsın, onun üzerinden yayın yaparsın. Yani kanalı açınca birisini kumar oynatırken veya çekiliş yaparken görmek herhalde tüm Beşiktaşlılara zarar veriyor...."

Sevgili okurlar Tuğrul ve Tuğrul gibileri iyi tanıyın. Böyle adamların yarın ne yapacağı belli olmaz. İnsanda biraz utanma olur.
İşte size Tuğrul Yenidoğan. Yönetime düşen bir görev var ki oraya televizyonculuktan anlayan Beşiktaş camiasının saygı göstereceği bir kişiyi getirmek.
Aaaa unutmadan Tuğrul Bey'in kullandığı araba kimin ve neden sahibine teslim etmiyor? Onu da çok kısa zamanda sizlere anlatacağım.

Şemsi Birben

42781 defa okundu
2011-02-19 15:41

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri