noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Serdal Adalı'yı uyarıyorum!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan JinPachi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 150

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

erdal Adalı 'yı uyarıyorum!

Beşiktaş Türk Futbol tarihinin en önemli transferlerini arka arkaya gerçekleştirdi.
Ne yalan söyleyeyim bu transferler ardı ardına gelince ben de çok umutlanmıştım.
Ancak Dinamo Kiev maçında takımın halini görünce gözlerime inanamadım.

Tabii ki Schuster de futbolcular da başarısızlıkta büyük pay sahibi.
Bunu inkar etmiyorum ama beni en çok Futbol Şube Sorumlusu Serdal Adalı hayal kırıklığına uğratıyor. Serdal Bey size açık ve net mesajlar vereceğim.

Sayın Adalı, yaklaşık bir yıldır yöneticilik yapıyorsunuz. Başkan Yıldırım Demirören güvendi ve futbol şubesini size emanet etti.
Doğrusu transferde bayağı hızlıydınız ama futbol takımının yönetiminde beni hayal kırkılığına uğrattınız. Bakıyorum yanındaki kişilere en düzgünü Cengiz Zülfikaroğlu.

Galatasaray amigosundan tutup tüccar gazetecilerle sıkı fıkı dostluklarınıza çok şaşırıyorum. Gazetecilerin bazılarıyla enseye tokat olmuş durumdasınız.
Hele hele Beşiktaş'ta çalışmış ve kulübü zarara uğratmış eski çalışanla aranızdan su sızmıyor. Bir sorsanıza Beşiktaş'a olan borçlarını
ne zaman ödeyecekmiş? Bir sorsanıza kulübün kredi kartlarını neden özel işlerinde kullanmış?
Çevrenize bakıyorum ve başarısızlığınızın nedenini çok daha iyi anlıyorum.

Kendinize artık çeki düzen vermenin zamanı gelmedi mi?
Sayın Adalı Beşiktaş başkanı Yıldırım Demirören size güvendi ve futbol şubesini size emanet etti.
Böylesine onurlu görevi almak için kim neleri vermez ki?

Beşiktaş camiası sizden başarı bekliyor.

Haydi görelim sizi.

Şöyle bir silkenenin! Etrafınızı sarmış kişilere bir kez daha bakın. Cengiz Bey tecrübelidir. Size yol gösterecektir.

Arada sırada Ümraniye Tesisleri'ne gidin. Teknik Direktör ve futbolcularla hatta malzemecilerle bir görüşün.

Bu iş gazete ve ve televizyonlarla boy boy röportaj vermeye benzemez.

Bulunduğunuz makamdan kimler kimler gelip geçti. Efsane yönetici İhsan Kalkavan'a bile danışabilirsiniz.

Haydi göreyim sizi!

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri